fbpx

Het is vrijdag op een zomerse avond in 2019. Laatste avond hier in dit Belgische paradijsje in de Ardennen. Ik zit te poepen op de Dam met allemaal duiven om me heen. Althans….dat beeld ik uit. De groep heeft zich deze week helemaal suf gelachen bij de Improtheater cursus van CP Impro. Mijn buikspieren en lachrimpeltjes voel ik gewoon zitten.

Op de bonte avond

We doen het “briefjes spel” tijdens deze bonte avond. Samen met de cursusleider Cindy loop ik de tent uit. We hebben de groep net de opdracht gegeven om een aantal maffe dingen op te schrijven op stukjes papier en deze opgevouwen te verspreiden op de grond.

Vanuit de tent hoor ik ze schaterlachen van plezier. De jongste van deze week, potverdikkie wat een leuke en expressieve meid is dat zeg (kon ik maar zo dansen), neemt het voortouw. Zo te horen verzinnen ze samen geweldige opdrachten. Kleine opdrachten die Cindy en ik zo mogen uitvoeren in ons geïmproviseerde stuk. Je raad het al, met al die kleine briefjes die we moeten integreren in ons spel. En zo zat ik dus ineens te poepen midden op de Dam. Onder andere.

Lieve groep mensen

Ik wil niet naar huis. Nou, op zich vind ik het leuk om na een week weg te zijn van mijn kersverse liefde, hem weer te zien uiteraard. Van deze lieve groep mensen afscheid nemen en dus geen samen zijn meer bij het vuur, geen hout daarvoor meer hakken, geen geweldige massage workshops meer krijgen, deze heerlijke natuur en alle mooie gesprekken missen, dat wil ik niet. En afscheid nemen van het feit dat ik komende week géén godinnen avond heb, dat wil ik ook niet.

Workshops geven

En nu? Nu zijn we een jaar verder en mag ik over een maand zelf workshops en een cursus “Versteld staan van jezelf” komen geven. Hierin neem ik je mee op een ontdekkingstocht in jezelf, op zoek naar jouw eigen pad en jouw intrinsieke motivaties. Middels intuïtieve opdrachten en opstellingen kijken we naar belemmerende overtuigingen die lekker in de weg kunnen zitten in jezelf. En we draaien ze om, zodat jouw overtuigingen juist voor je gaan werken en je versteld staat van je eigen kunnen.

Uiteraard pik ik weer de heerlijk workshops van anderen mee en ga ik wederom lekker maf doen bij de improtheater cursus en workshops van CP Impro. Ik ben er in week 4 en 5.

In de Nederlandse Ardennen

Dit keer in het zuidelijkste puntje van ons eigen mooie landje. Met aan de andere kant van de berg België. Wedden dat ik me weer helemaal thuis ga voelen in deze Nederlandse Ardennen? Met allemaal met lieve mensen waarmee we aan het einde van de weken allemaal een beetje versteld staan van onszelf. Heerlijk. Ik geef het mezelf dit jaar weer lekker cadeau.

Sabine de Bruijn

 

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights