Boek 30 jaar Anders

Home / Over ons

Om aan het 30 jarig jubileum van VakantieAnders iets extra’s toe te voegen wilde ik graag een boek maken met verhalen van mensen die betrokken zijn bij VakantieAnders. Samen met een enthousiast team ben ik aan de slag gegaan, hebben we mensen geïnterviewd en gebundeld in dit boek. Het heeft mij geraakt dat er zoveel mensen persoonlijke verhalen wilden vertellen die we mogen delen.

“De ontspannen sfeer, flexibiliteit en openheid, bij workshops mogen ontdekken wat er is en wat er kan, mooie ervaringen opdoen door uit je comfortzone te gaan, verbinding, familiegevoel en de regie los kunnen laten. Dat alles had zeker tijdens mijn allereerste zomerweek een magisch effect.”

“Met zijn tweeën weten Carla en Luc  in korte tijd iets magisch neer te zetten. Een vrije, open, veilige en gezellige sfeer die elk jaar weer de juiste mensen aantrekt.”

“Het voelt als familie, als thuis”,

Het enthousiasme van het team om er zoveel tijd en aandacht aan te geven geeft mij een warm gevoel, daar ben ik dankbaar voor. Speciale dank gaat uit naar Nicole Klip die vanaf het allereerste begin naast mij stond om dit unieke boek te maken. Tot slot dank ik Luc Anders voor zijn vertrouwen in mij.

En als jij als lezer net zoveel plezier aan dit boek beleeft dan ik heb gehad bij het maken ervan, dan is het helemaal geslaagd!
Carla Pleijers.

Wil je alle verhalen helemaal lezen?
Ons jubileum boek is te koop.
Het kost €10 en verzendkosten
Stuur een mail naar info@vakantieanders.nl  dan nemen we nemen contact met je op.