fbpx

Luc Anders

Luc is de organisator van Vakantieanders. Naast zijn gastheerschap geeft hij ook workshops familie opstellingen, acrobatiek en mannenavonden.

Carla Pleijers

Carla is de vrouw van de massages, godinnenavonden en schrijfworkshops. En gastvrouw van deze zomerweken.

Cindy Pittens

Cindy laat je improviseren!  In het hier en nu, met elkaar. Ze voelt zich thuis in de sfeer van Vakantie Anders en is er deze zomer weer bij.

Amara Diabate

Amara is een bevlogen djembe en kora speler. Vanuit zijn passie voor muziek geeft hij djembe workshops en mooie opluisteringen op de kora.

Hieke Krijgsman

Hieke heeft een passie voor theatersport, mantra zingen en kundalini yoga. Zij geeft warme en mooie workshops.

Nicole Klip

Nicole geeft workshops over je innerlijke familie. Het geeft je handvatten hoe om te gaan met dilemma’s, tegenslagen, uitdagingen en wat al niet meer in je leven.

Margriet Moerenhout

Margriet is thuis in de enneagrammen. In de zomerweken geeft zij workshops hierover. Op zoek naar je ‘Ik en mijn Ikken’

Marlou Laudy

Bij Marlou  loopt spiritualiteit als rode draad door mijn leven. Tijdens de Zomerweken zal ik Lu Jong, Tibetaanse yoga workshops geven.

Sandra Barth

Sandra’s creativiteit en inspiratie stromen over van ideeën en die deelt zij graag met anderen, zodat zij ook meer creativiteit, flow en energie in hun leven kunnen ervaren.

Yvette van Dinther

Yvette zit boordevol ideeën hoe ze  èn de yoga toegankelijk kan houden voor mensen die nog nooit op de mat hebben gestaan èn tegelijkertijd de verdieping kan geven.

Angelique Ruts

Angelique geeft yoga workshops om bewustwording en het maken van keuzes te stimuleren, om bij te  sturen naar een lichter, liefdevoller en meer ontspannen leven.

Inge Ketels

Inge geeft workshops om te ‘ZIJN’. Met je eigen stroom mee te gaan,  spelen met stemmen in jezelf (voice dialogue en ‘big mind, big heart’), ontdekken je grootsheid en ont-moeten de natuur.

Marguerite Evenaar

Marguerite is dè impact  expert. Wat is de impact van wat jij doet op je leven, andermans leven en de maatschappij. Hoe maak jij het verschil? Hoe maakt VakantieAnders het verschil?

Roeland Vonk

Roeland geeft improvisatietheater workshops, variërend van theatersport tot lange impro’s of jezelf presenteren. Zijn workshops zijn heel vrolijk zijn, maar ondertussen ook helpen bij stevig staan in t leven en in interactie met anderen. Een combi van plezier en persoonlijke ontwikkeling. 

Marius van Berloo

Transformatie lessen met klei: Van bol tot iets. Wat voel ik? Is het zacht, hard of nat we beginnen met de klei te voelen.

We starten vanuit een bol, hier begint de trasformatie tot de andere vorm.

 

Laat je vingers vertellen hoe de vorm eruitziet.

Marieke Rokers

Nine Star Ki (NSK). Dat is gebaseerd op de 5 elementen aarde, water, vuur, metaal en hout. NSK geeft een blauwdruk van je persoonlijkheid, je manier van denken, hoe je omgaat met emoties, je manier van doen en je kwaliteiten, valkuilen, behoeftes en drijfveren. Ieder element is anders en heeft zijn eigen kenmerken.

Paula Baks

Paula geeft dans workshops. Dans is haar passie, bewegen en je vrij voelen. Om in contact te zijn met je zelf en met anderen.

Mireille Hulsbosch

Mireille is dol op klei en boetseren. Zij geeft deze zomer een paar intuitief boetseren workshops. Om vanuit het niets tot iets te komen!

WhatsApp chat