fbpx

Luc Anders

Luc is de organisator van Vakantieanders. Naast zijn gastheerschap geeft hij ook workshops familie opstellingen, acrobatiek en mannenavonden.

Carla Pleijers

Carla is de vrouw van de massages, godinnenavonden en schrijfworkshops. En gastvrouw van deze zomerweken.

Cindy Pittens

Cindy laat je improviseren!  In het hier en nu, met elkaar. Ze voelt zich thuis in de sfeer van Vakantie Anders en is er deze zomer weer bij.

Amara Diabate

Amara is een bevlogen djembe en kora speler. Vanuit zijn passie voor muziek geeft hij djembe workshops en mooie opluisteringen op de kora.

Hieke Krijgsman

Hieke heeft een passie voor theatersport, mantra zingen en kundalini yoga. Zij geeft warme en mooie workshops.

Nicole Klip

Nicole geeft workshops over je innerlijke familie. Het geeft je handvatten hoe om te gaan met dilemma’s, tegenslagen, uitdagingen en wat al niet meer in je leven.

Yvette van Dinther

Yvette zit boordevol ideeën hoe ze  èn de yoga toegankelijk kan houden voor mensen die nog nooit op de mat hebben gestaan èn tegelijkertijd de verdieping kan geven.

 

 

 

Ingrid Kramer

Ingrid geeft Tantra Basic workshops, De schaamte voorbij. Ze heeft een berg energie en is ook in voor Kundalini Yoga, en een Interactieve workshop Zen Tarot voor de hoog gevoelige mens. Misschien wel Shamanic Trance Dance.
Bij Nieuwe Maan de Rite van de baarmoeder opeen speciale godinnenavond. En een workshop mantra’s zingen.

Inge Ketels

Inge geeft workshops om te ‘ZIJN’.
En een cursus Vier je innerlijke rijkdom.
Met je eigen stroom mee te gaan,  
spelen met stemmen in jezelf (voice dialogue en ‘big mind, big heart’),
ontdekken je grootsheid
en ont-moeten de natuur.

Mireille Hulsbosch

Mireille is dol op klei en boetseren. Zij geeft deze zomer een paar intuitief boetseren workshops. Om vanuit het niets tot iets te komen!

Paula Bakx

De dans workshops en cursus van Paula gaat over contact maken met jouw Vitaliteit. Dankzij de dans voel je je energieker, méér jezelf en blijer. Maar óók zachter en meer liefdevol naar jezelf en naar anderen. En hoe bijzonder is het, om jouw vitaliteit te delen met anderen? Om samen vitaliteit te ervaren? Het prachtige ‘Dansinstrument’ Biodanza (en een beetje 5 Ritmes) is de inzet. Dans je mee?

 

 

Harold van Pelt

Salsa dansen, dansavonden en hoofdmassageworkshops zijn de specialiteiten van Harold.
Hij komt al jarenlang bij VakantieAnders en geniet van het zijn!

 

Viktor Sams

Viktor Sams, muziek, djembe, Gnogi, zang en dans! Elke workshop is een feestje!

Maarten van Otterdijk

Maarten is sinds 10 jaar Yogaleraar, en heeft oa in Rotterdam, Jena en in verschillende Ashrams in Duitsland en Amerika lesgegeven. Verder verdiept hij zich in Chakrahealing, Pranayama (ademwerk) en Vedanta (filosofie). Hij is erg benieuwd en verheugt zich op de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de Zomerweken. Om Shanti!

Tineke Geurtsen

Tineke is thuis in de muziek en zal in haar zomerweek bij ons een workshop mantra’s zingen in alle talen. En ze zal actief meedoen met de klankschalen in de dreamtime healing, een zeer ontspannende geleide meditatie.

Marguerite Evenaar

Marguerite is dè impact  expert. Wat is de impact van wat jij doet op je leven, andermans leven en de maatschappij. Hoe maak jij het verschil? Hoe maakt VakantieAnders het verschil?

Angelique Ruts

Angelique geeft yoga workshops om bewustwording en het maken van keuzes te stimuleren, om bij te  sturen naar een lichter, liefdevoller en meer ontspannen leven.

Roeland Vonk

Roeland geeft improvisatietheater workshops, variërend van theatersport tot lange impro’s of jezelf presenteren. Zijn workshops zijn heel vrolijk, maar helpen ongemerkt ook een beetje bij stevig in het leven staan en in interactie met anderen. Een combi van plezier en persoonlijke ontwikkeling.