fbpx

Luc Anders

Luc is de organisator van Vakantieanders. Naast zijn gastheerschap geeft hij ook workshops familie opstellingen, acrobatiek en mannenavonden.

Carla Pleijers

Carla is de vrouw van de massages, godinnenavonden en schrijfworkshops. En gastvrouw van deze zomerweken.

Cindy Pittens

Cindy laat je improviseren!  In het hier en nu, met elkaar. Ze voelt zich thuis in de sfeer van Vakantie Anders en is er deze zomer weer bij.

Amara Diabate

Amara is een bevlogen djembe en kora speler. Vanuit zijn passie voor muziek geeft hij djembe workshops en mooie opluisteringen op de kora.

Hieke Krijgsman

Hieke heeft een passie voor theatersport, mantra zingen en kundalini yoga. Zij geeft warme en mooie workshops.

Nicole Klip

Nicole geeft workshops over je innerlijke familie. Het geeft je handvatten hoe om te gaan met dilemma’s, tegenslagen, uitdagingen en wat al niet meer in je leven.

Yvette van Dinther

Yvette zit boordevol ideeën hoe ze  èn de yoga toegankelijk kan houden voor mensen die nog nooit op de mat hebben gestaan èn tegelijkertijd de verdieping kan geven.

 

 

 

Ingrid Kramer

Kundalini Yoga.
. NineMinMax Bye Bye Stress yoga.
. Interactieve workshop Zen Tarot voor de hoog gevoelige mens.
. Tarot reading.
. Shamanic Trance Dance.
. bij Nieuwe Maan de Rite van de baarmoeder.
. Mantra’s zingen.
. en niet te vergeten de Tantra Basic workshops.

Inge Ketels

Inge geeft workshops om te ‘ZIJN’.
Met je eigen stroom mee te gaan,  
spelen met stemmen in jezelf (voice dialogue en ‘big mind, big heart’),
ontdekken je grootsheid
en ont-moeten de natuur.

Mireille Hulsbosch

Mireille is dol op klei en boetseren. Zij geeft deze zomer een paar intuitief boetseren workshops. Om vanuit het niets tot iets te komen!

Paula Baks

De dans workshops en cursus van Paula gaan over plezier en verbinding maken. Nieuwe levensvreugde ervaren, d.m.v. contact met jezelf en anderen. Verbinding ervaren met je eigen lichaam, met je bewegingen, de muziek, jouw mededansers en het Grotere Geheel.

 

Harold van Pelt

Salsa dansen, dansavonden en hoofdmassageworkshops zijn de specialiteiten van Harold.
Hij komt al jarenlang bij VakantieAnders en geniet van het zijn!

 

Margriet Moerenhout

Margriet is thuis in de enneagrammen. In de zomerweken geeft zij workshops hierover. Op zoek naar je ‘Ik en mijn Ikken’

Roeland Vonk

Roeland geeft improvisatietheater workshops, variërend van theatersport tot lange impro’s of jezelf presenteren. Zijn workshops zijn heel vrolijk, maar helpen ongemerkt ook een beetje bij stevig in het leven staan en in interactie met anderen. Een combi van plezier en persoonlijke ontwikkeling. 

Sandra Barth

Sandra’s creativiteit en inspiratie stromen over van ideeën en die deelt zij graag met anderen, zodat zij ook meer creativiteit, flow en energie in hun leven kunnen ervaren.

Marguerite Evenaar

Marguerite is dè impact  expert. Wat is de impact van wat jij doet op je leven, andermans leven en de maatschappij. Hoe maak jij het verschil? Hoe maakt VakantieAnders het verschil?

Angelique Ruts

Angelique geeft yoga workshops om bewustwording en het maken van keuzes te stimuleren, om bij te  sturen naar een lichter, liefdevoller en meer ontspannen leven.

Jolanda Sieders

“Creatief reflecteren” is de cursus die Jolanda geeft. Ze is haar hele leven al creatief en combineert in haar workhops die creativiteit met haar vaardigheden als NLP-coach. Het resultaat is de cursus ‘Creatief Reflecteren’, waarin je op speelse manier jezelf beter leert kennen. Ze maakt daarbij gebruik van haar kaartenset ‘EigenWijsheid’, met prikkelende vragen over verschillende thema’s.