fbpx

Luc Anders

Luc is de organisator van Vakantieanders. Naast zijn gastheerschap geeft hij ook workshops familie opstellingen, NLP, acrobatiek en mannenavonden. En hij begeleidt elke week een vuurloop!

Carla Pleijers

Carla is de vrouw van de massages, godinnenavonden en schrijfworkshops. En gastvrouw van deze zomerweken.

Inge Ketels

Inge geeft workshops om te ‘ZIJN’.
In een cursus Stroomt het in jou? Je eigen innerlijke rijkdom vieren, spelen met stemmen in jezelf (voice dialogue en ‘big mind, big heart’), ontdekken van je grootsheid en ont-moeten de natuur. Lees ook het blog van Inge.

Viktor Sams

Viktor Sams,
Muziek, djembe, Gnogi, zang en dans!
Elke workshop is een muzikaal feestje!

Nathalie

Nathalie is enthousiast over cacao ceremonies en weet er elke keer een integere en warme ceremonie van te maken. Ook in deze zomer gaat ze dat een of twee keer doen. Meer over haar cacao ceremonie.

Nicole Klip

Nicole is een specialist van de  innerlijke familie. Het geeft je handvatten hoe om te gaan met dilemma’s, tegenslagen, uitdagingen en wat al niet meer in je leven. Tarot is een nieuwe passie en ze geeft deze zomer ook Tarot workshops.

Amara Diabate

Amara is een bevlogen djembe en kora speler. Vanuit zijn passie voor muziek geeft hij djembe workshops en mooie opluisteringen op de kora.

Hieke Krijgsman

Hieke heeft een passie voor theatersport, spelen, net buiten je comfortzone durven stappen en genieten van het spel. Workshops om te ontdekken wat het impriviseren jou gaat brengen, ook voor na je vakantie.

Rebecca Baars

Rebecca Baars is van de Sacrala dans 3.0 vorm, “cognitie”, in dienst van de vrije ruimte, “intuïtie”.
Ook ‘kleur in je kleding’ om je binnenste te laten stralen door jouw persoonlijke kleuren

Susana Rusch Garcia

Susana geeft de cursus Gelijk of geluk en een workshop Over grenzen, beiden gebaseerd op Geweldloze Communicatie. Zij is Internationaal Gecertificeerd trainer Nonviolent Communication en heeft sinds 2010 een paar duizend mensen de kracht van dit gedachtegoed bijgebracht: in Europa, Amerika en China, in organisaties, scholen en family-camps. En nu…bij VakantieAnders.

Petra van Veggel

Intuitief schilderen en werken met klei zijn haar passies waarin zij zich creatief uitleeft.
Petra geeft graag cursussen en workshops hier mee. Om het onzichtbare zichtbaar te maken. En jouw creativiteit aan te zetten.
Een combi van plezier en persoonlijke ontwikkeling.

Liesbet Depuydt

Liesbet houdt van schrijven, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Ze combineert dit in haar cursus Verbindend Schrijven. Je ervaart doorheen de laagdrempelige, creatieve en blikverruimende (schrijf)oefeningen meer verbinding met jezelf en je omgeving.  Schrijfervaring is daarvoor niet nodig. Enkel veel zin!

 

Marike van IJssel

Marike geeft deze zomer:de cursus Poorten van Rouw – welke schatten openen ze voor jou? Verdriet en rouw horen bij het leven, ze zijn de achterkant van liefde.
En een Meraki Intentional Creativity Viltworkshop.

Anton Hulst

Qigong

Dymphi Peeters

Van Dymphi Peeters kun je deze zomer een concert verwachten met zang, kora, (native) fluit, drum, sansula, shrutibox en muzikale landschappen via een looper. Zij creëert medicijn muziek op basis van wereldmuziek fusion, soundhealing en improvisatie . Daarnaast biedt zij een cursus stembevrijding en intuïtieve muziek.

Anna Touw

Numerologie
De getallen vertellen iets over jouw persoonlijkheid. Ieder getal heeft zijn eigen betekenis. Het kan je inzicht geven over je persoonlijkheid. Waar ziiten je kwaliteiten en waar loop je misschien steeds tegen dezelfde uitdagingen aan. Hoe kun je hier eventueel verandering in aanbrengen.
Op een speelse manier brengen we in kaart welke getallen er bij jouw horen. Geen mens is hetzelfde en wat voor de een werkt, werkt voor de ander vaak niet voor jouw. Wat is jouw talent, uitdaging en levensdoel. Ga je mee op reis in de wereld van de numerologie?

Judith Bruin

Bemin jezelf
Judith Bruin geeft een workshop om meer in verbinding te zijn, waarbij je leert hoe je ondanks verschil in gedachten, gevoelens en seksuele verlangens toch in verbinding blijft. Voor het ontstaan van (seksuele) verbinding kunnen de kleren gewoon aanblijven en verrichten we geen seksuele handelingen.

 

Susanne Nederlof

Heb je weleens gedoe, misverstanden of conflicten met je collega’s, partner, kinderen of anderen? Wil je helderheid op wat jou raakt? Heb je last van oordelen die je hoort? Dat kan ANDERS 😉.
Suzanne, internationaal gecertificeerd trainer, geeft een aantal workshops op basis van verbindende (ofwel geweldloze communicatie).

Arie van Rijssel

Kok en kookworkshops in verschillende weken.

Maarten van Otterdijk

Maarten is sinds 10 jaar Yogaleraar, en heeft oa in Rotterdam, Jena en in verschillende Ashrams in Duitsland en Amerika lesgegeven. Verder verdiept hij zich in Chakrahealing, Pranayama (ademwerk) en Vedanta (filosofie). Hij is erg benieuwd en verheugt zich op de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de Zomerweken. Om Shanti!

Harold van Pelt

Salsa dansen, dansavonden en hoofdmassageworkshops zijn de specialiteiten van Harold.
Hij komt al jarenlang bij VakantieAnders en geniet van het zijn!

 

Marguerite Evenaar

Marguerite is dè impact  expert. Wat is de impact van wat jij doet op je leven, andermans leven en de maatschappij. Hoe maak jij het verschil? Hoe maakt VakantieAnders het verschil?

Angelique Ruts

Angelique geeft yoga workshops om bewustwording en het maken van keuzes te stimuleren, om bij te  sturen naar een lichter, liefdevoller en meer ontspannen leven.

Cindy Pittens

Cindy laat je improviseren!  In het hier en nu, met elkaar. Ze voelt zich thuis in de sfeer van Vakantie Anders.