Co-Creatie

Home / Co-creatie

Co-Creatie om workshops te geven

Bij VakantieAnders is er ruimte voor mensen die in co-creatie graag workshops willen geven in combinatie met hun eigen vakantie.  Heb jij een leuke workshop of een reeks van 4 workshops die je graag wilt doen, delen of vormgeven dan kan dat bij ons.

In onze vakanties komen mensen die het fijn vinden om workshops te volgen wat hen iets brengt in hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Dat kan zijn op gebied van communicatie, lichaamswerk, creativiteit, expressie of spiritualiteit.
Wij bieden onze gasten deze workshops aan om op een laagdrempelige wijze actief te zijn met nieuwe activiteiten of iets te ontdekken wat ze nog niet kennen, of juist een verdiepingsslag te maken op een terrein waar ze al eerder mee kennis hebben gemaakt. De workshops zijn altijd een manier om in contact te komen met jezelf en met anderen.
Juist ook omdat onze gasten op vakantie zijn is het belangrijk om je workshops te geven in deze vakantie sfeer. En voor een volgende verdieping kun je de deelnemers aan je workshops uitnodigen voor een vervolg na de zomer.

Als je als workshopgever bij ons wilt komen kun je deelnemen als co-creator

Je kunt dan je eigen plek innemen. Er is ruimte voor talentvolle co-creators die hun inspiratie en expertise willen delen, zodat we samen een gevarieerd aanbod aan workshops kunnen bieden aan alle deelnemers van de zomerweken.

Als co-creator kun je, samen met de mensen die je uit jouw netwerk meebrengt, met een fikse korting deelnemen aan de zomerweken. En zo zal het aantal deelnemers aan de zomerweken steeds blijven groeien. Voor jou als co-creator biedt Vakantie Anders dus een steeds groeiend platform om jezelf te laten zien en je eigen netwerk te vergroten. We creëren in de samenwerking met onze co-creators altijd een win-win situatie.

Wat biedt VakantieAnders aan co-creators?  

Allereerst beschikken we over een unieke plek in Drenthe. De natuur en de ligging ademt ruimte en rust. Een plek om tot jezelf te komen en op te laden. We beschikken over mooie, ruime workshoptenten. Hoe je kampeert is aan jou. Ofwel in je eigen tent of caravan, ofwel in een van de gehuurde accommodaties zoals een tipi of pipowagen.
Het terrein is gevarieerd en sfeervol en ook het dagelijkse kampvuur, het speeltuintje voor de kinderen en het bos dragen bij aan een vrolijke sfeer. Door de gezamenlijke maaltijden en de vele ontmoetingen tijdens de workshops ontstaat al snel een verbinding en een groepsgevoel.

Als co-creator ben je niet alleen onderdeel van de groep, maar heb je ook de kans om je talent in te zetten in de workshops die je geeft. Daardoor ontstaat nog meer betrokkenheid, bij de groep en bij de organisatie van Vakantie Anders. Jij maakt onderdeel uit van het team! Ook het contact met de andere co-creators is inspirerend, ter plaatse en door het jaar heen. Als co-creator ben je dus  op veel verschillende manieren betrokken, ook al voor de zomerweken beginnen. Voor co-creators zijn er ook inkomsten mogelijk, zie het

Profiel co-creator
Een co-creator is iemand die (professioneel) met zijn of haar vak bezig is. Om als co-creator mee te kunnen doen bij het zomerweken festival moet je er vooral willen zijn. Een co-creator beschikt over een netwerk dat hij/zij kan informeren over zijn/haar deelname aan VakantieAnders. Een co-creator staat open voor contacten met andere co-creators.
Het verdienmodel
Om het niet alleen inhoudelijk, maar ook financieel aantrekkelijk te maken voor co-creators, hebben we een interessant verdienmodel gemaakt. Dit verdienmodel biedt jou als co-creator inkomsten. Je bespaart direct op je eigen deelnamekosten. Hoeveel geld je meer verdiend bepaal je zelf door kaarten aan te bieden binnen je eigen netwerk. Ook je activiteiten op het platform spelen hierin een rol. Stap zo vroeg mogelijk in voor een maximaal rendement.  Je kunt dan in gunstige termijnen betalen, maximaal van je publiciteit gebruik maken en je eigen netwerk bijtijds informeren over je plannen.

Wil je deelnemen als co - creator? Neem dan contact met ons op.