De droom die vorm krijgt in de Andersvallei

Onze vallei in de Ardennen. Die prachtige plek waar we ons zo thuisvoelen. De Andersvallei, midden in de mooie natuur en omgeven door mogelijkheden. Wandelen. Fietsen. Zwemmen. Zijn.

Omgeven door de prachtige natuur, geeft deze vallei onze dromen vorm. Stap voor stap. Met ups en downs. We genieten van elke stap, de weg die we gaan. We genieten van de energie, de ruimte en de rust van onze inspirerende plek.

Niet alleen wij voelen ons hier thuis. Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken door de Andersvallei. Voelen zich geinspireerd en enthousiast over deze plek. Meer en meer mensen weten de weg te vinden. Nieuwe mensen. Mensen die al vaak zijn geweest. Mensen die na een tijd weer terugkomen. Het maakt niet uit. Het gaat erom of je hier wilt zijn. Gewoon zijn en de puurheid van deze plek ervaren.

In de Andersvallei kun je doen wat je wilt. Actief bezig zijn. Of alleen maar zijn. Als je je hart volgt en je laat leiden door deze inspirerende plek, kom je helemaal tot je recht. Iedereen haalt en brengt hier iets, op welke manier dan ook. Dat natuurlijke evenwicht is nodig om onze droom vorm te geven.

Community

Onze droom? Dat is een community op onze plek in de Andersvallei. Waar iedereen welkom is, die er graag naar toe komt. Waar mensen zichzelf en elkaar ontmoeten en zich verbinden met het geheel. Ieder op zijn eigen manier. Kom je lekker vakantie vieren en meedoen aan workshops en activiteiten? Kom je hier om inspirerende mensen te ontmoeten? Of juist voor de stilte? Kom je met je kleine tentje of heb je een jaarplaats en kom je elk weekend. Sommigen komen letterlijk meebouwen aan het mooier maken van deze plek, door allerhande klussen aan te pakken. Ook heel waardevol, want vele handen maken het werk licht. Alles kan hier en iedereen wordt gewaardeerd. Ook zijn er mensen die workshops geven en zo hun inspiratie met anderen willen delen. Er is hier veel ruimte voor mensen die samen met ons willen creëren. Voor kinderen is de Andervallei ook een magisch leuke plek. Samen spelen, ontdekken en op avontuur! Met eigen activiteiten en veel ruimte om zich op hun eigen speelse manier met de natuur en met elkaar te verbinden. De lichte, speelse energie van kinderen is onmisbaar in onze community.

Samen met elkaar zijn wij de AndersCommunity! Iedereen op zijn eigen manier. Met onze prachtige plek in de vallei als gemeenschappelijke basis. Natuur. Rust. Kampvuur. Kamperen. Uitwisselen. Vriendschappen. Genieten. Als een warm bad waar je je heerlijk in kunt wentelen. Hoe mooi is dat?!

Gelukkig in het zijn…. samen zijn.