Workshops

Home / Workshops

De Workshops

De zomerweken zijn beleef vakanties.
Doen, ontdekken, ontmoeten, ervaren, beleven!

Samen eten en samen zijn zorgt voor plezierige ontmoetingen en fijne verbindingen. Ontdekkingen en verrassingen die je een goed gevoel bezorgen om optimaal te genieten in je vakantie.

Tijdens alle programma’s van VakantieAnders zijn er workshops.In de zomerweken zijn er cursussen, workshops en andere activiteiten. Gedurende de hele dag kun je kiezen uit een royaal aanbod. Je maakt elke keer ter plekke je keuze.

Elke week wat anders!

Elke week is er
lichaamswerk in de vorm van massage, haptonomie, qigong, yoga of meditatie.
expressie, theatersport, djembé, dans, drama, zang, schrijven, schilderen of mandala tekenen, proeverijen, natuurbelevingen, mindfulness
communicatie zoals Innerlijke familie, NLP, familieopstellingen of geweldloze communicatie.
spiritualiteit zoals sjamanisme, tarotkaarten of godinnenavonden.

Elke week is anders, elke week is uniek.

Bijzondere workshops

Onze dreamtime healings zijn favoriet, lekker liggen, luisteren naar mooie geluiden onder
begeleiding van een meditatie. Heerlijk ontspannen en vol energie ben je aan het einde van een dreamtime healing, ook ben je weer opgeladen voor de rest van de dag.

De Vuurloop.
Een vuurloop is een persoonlijk proces waarin je voor jezelf een belangrijk moment markeert. Een verbintenis met jezelf die je aan wilt gaan. Het is een proces dat uit 3 bijeenkomsten bestaat waarbij je werkt aan iets van jezelf dat je wilt bezegelen met een vuurloop.

Het kampvuur en de bar zijn plaatsen waar in de avond nagepraat wordt over de dag, waar men samenkomt, van het vuur geniet en plezier maakt. Het vuur is heerlijk warm en goed voor de sfeer. Dansen kan ook, soms georganiseerd en soms spontaan.

Royale keuze dus, elke week opnieuw.

We hebben veel co-creators die er elk jaar weer bij zijn en ook zijn er elk jaar weer nieuwe co-creators. Dat is mooi en inspirerend hierdoor is het elke week, elk seizoen en elk jaar weer Anders bij VakantieAnders!

Elke week
Elke week