Vrouwenweekend

Home / Vrouwenweekend

Vrouwenweekend

Stap in je natuurlijke vrouwelijke kracht.

Je speelt een rol. Thuis, op je werk, met je kinderen, in je familie en vrienden, als je sport… Maar kom je wel aan jezelf toe? Aan het verwerkelijken van je droom. Als je al weet wat die droom is.  Het authentiek anders-vrouwenweekend geeft je een veilige setting om te zijn wie je bent en te ontdekken waar je naar toe wilt.

Onderzoek je intuïtie, luister naar de fluisteringen van je lichaam en leef je creatief uit. Verken je grenzen, soms binnen en soms ook buiten je comfortzone.

Dit weekend in juni is een waardevolle reis die je groei stimuleert, zodat je op natuurlijke wijze in je vrouwelijke kracht stapt. Kijk naar jezelf vanuit drie verschillende invalshoeken: ontdek en verdiep je creativiteit, maak contact en luister naar je prachtige vrouwenlichaam en onderzoek je innerlijke kwaliteiten.

Informatie

 • Van  6 tot 9 juni  in Odoorn in Drenthe.
  Donderdagavond tot zondagavond.
  Workshops en maaltijden inbegrepen.
  Verblijf in eigen tent, caravan/camper.
  Deelname €435


 • De workshops:

  • massage
  • innerlijke familie
  • opstellingen
  • schilderen
  • dans
  • meditatie

Je maakt je eigen persoonlijke reis.

Yvonne
Geverifieerd
Read More
Met gelijkgestemden een hele fijne en bijzondere week doorvoelen en meemaken. Je mag compleet jezelf zijn en dat verbind en je gaat open. Het was heel fijn voor mij en mijn dochter.
Angelique en Daan
Geverifieerd
Read More
Bedank voor weer een heerlijke week. Geweldig om zo een vertrouwd en welkom gevoel te hebben. We hebben ons TOP vermaakt. Elk jaar voelt het weer als een nieuw cadeautje.
Ragna
Geverifieerd
Read More
Voor mij is Vakantie Anders een plek waar ik mezelf mag openen, waar ik mag vertrouwen en waar mensen mij vertrouwen. De hart-tot-hart- verbindingen die er ontstaan en er voor elkaar zijn zonder oordeel maken het voor mij mooi.
John Doe
John Doe@username
Read More
Nieuw review plaatsen
Previous
Next

Zet jezelf op een gelijkwaardige plek naast andere vrouwen en mannen.

Carla Pleijers

Met mijn bedrijf Mazzaze geef ik jaartrainingen in massage en lichaamswerk. In dit vrouwen weekend zorg ik voor bewustwording van fluisteringen van jouw body en neem ik je mee in de ontspanning van het masseren. In die workshops geef en ontvang je een massage. Naast Mazzaze ben ik ook zeer actief en nauw betrokken bij VakantieAnders. Het is al lange tijd een wens om een vrouwenweekend te organiseren. Ik heb de samenwerking met Nicole en Petra gezocht omdat zij ook ervaren en zeer deskundige vrouwen zijn op een ander vakgebied om samen dit unieke weekend vorm te geven vanuit de drie verschillende aandachtsgebieden.

Nicole Klip

In mijn coachpraktijk werk ik met sensitieve mensen die verdieping in hun ontwikkeling willen, maar tegen iets aanlopen waar ze geen grip op krijgen. Mijn uitgangspunt is dat het antwoord in jezelf ligt. Via onder andere systemisch werk krijg je helderheid en ook wat met die inzichten te doen zodat je de stappen zet waarnaar je zo verlangt. In het vrouwenweekend geef ik je diverse tools om jouw verborgen kwaliteiten te ont-dekken en hoe die natuurlijke innerlijke kracht op een bestendige manier voor jezelf in te zetten. Ik vind het super inspirerend om samen met Carla en Petra dit weekend te organiseren om zo vanuit drie zeer verschillende invalshoeken jou handvatten te geven voor een onvergetelijke innerlijke reis.

Petra van Veggel

Ik werk als kunstzinnig coach op een kunstwerkplaats voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Daarnaast geef ik creatieve workshops waaronder intuïtief schilderen bij Vakantie Anders. Ik werk altijd met een thema waarmee je de verdieping in gaat. Mijn motto is: het onzichtbare, zichtbaar maken. Dit kan met allerlei materialen zijn. Maar het is zeker dat je versteld zal staan van wat je tegen gaat komen, waarbij het proces daarbij belangrijker is dan het resultaat. Ik voel me vereerd om dit samen met een groep van vrouwen te mogen gaan beleven en verheug me om jou te ont-moeten.