fbpx

Inmiddels heb ik het gewone leven weer opgepakt maar wel met een heel positieve rugzak van mijn verblijf bij jullie. Ik denk er met zoveel plezier en warmte aan terug. Daar komt nog bij dat  er een heel fijne relatie is ontstaan tussen mij en Hans. We zijn heel happy samen en om de veertien dagen zien we mekaar.
Nora.

Wat was het fijn bij jullie te zijn, deze zomer.
Ik denk er geregeld aan terug, met een beetje heimwee.
In die week vergat ik een beetje de wereld en hoe hard viel die me toen ik op de terugweg er weer middenin stond.
De mensen, de onderwerpen, het heeft iets in gang gebracht, waardoor ik mijn leven en werk opnieuw bezie.
Ik ben zonder contactgegevens van de mensen te noteren weg gegaan, maar er zitten er velen blijvend in mijn herinnering
Veel dank, voor jullie liefde en gastvrijheid.
Saskia.

Ik heb een hele fijne zomerweek gehad. Dankzij de goede opzet van jullie. Bij het kennismaken zorgde Luc voor een goede eerste verbinding, zo voelde ik me al niet meer helemaal een eilandje tussen de eilandjes. Heerlijk dat er zoveel aanbod van workshops was, met goede docenten (ook heel belangrijk)en tussendoor was er genoeg tijd voor een eigen wandeling of tocht (zoals op woensdag) houden zo. De tent en het matras waren heel fijn. Hopelijk hebben jullie nog een mooie afsluiting gehad , en lukt het allemaal met de Corona regels met de volgende groep. Prachtig werk doen jullie, heel veel succes gewenst,
Een warme groet,Inge

Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles!
Lieve groet, Eric

“Bedank voor weer een heerlijke week. Geweldig om zo een vertrouwd en welkom gevoel te hebben. We hebben ons TOP vermaakt. Elk jaar voelt het weer als een nieuw cadeautje.”
Angelique en Daan.

Bij Vakantie Anders weet je nooit precies hoe het gaat worden. Het is elke keer weer anders (ha ha). Al is het basis ingrediënt – samen dingen doen – altijd hetzelfde. Wat voor mij het bijzondere aan Vakantie Anders is, is dat ik er zo goed samen met mijn zoon Thijs naar toe kan gaan. Het is een plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Iedereen is er welkom en dat voelt fijn. We kunnen meedoen aan de workshops die bij ons passen en daarnaast kunnen we ons eigen programma inrichten.
Irene.

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

Ik heb geen idee hoe lang ik weg ben geweest… 4 dagen geloof ik… Maar het leek een maand, als ik denk aan alle mooie ontmoetingen, ervaringen, lieve opmerkingen, lachsalvo’s, heerlijke dansjes en niet te vergeten, de massages… best way to spend the day… een indrukwekkende minivakantie bij vakantie anders zo aan het einde van een prachtig jaar. 
Cindy

Warmte, geborgenheid, je valt meteen met je neus in de boter! Je maakt gelijk deel uit van de familie, verbinding. Je mag er zijn wie je bent. Dit voelt heerlijk.
Mariska

Superfijne dagen gehad met zeer lieve mensen, sfeervolle aankleding, zalig vegetarisch eten.
Hartelijk dank weer Luc en Carla. Liefs Myra

Wat een heerlijke kerstdagen met lieve mensen, aandacht voor elkaar en leuke activiteiten.
Ik vind rust en kracht voor het nieuwe jaar. Heel fijn. Liefs Jacqueline.

Het was weer heerlijk om hier oud en nieuw te vieren. Ik kijk nu al uit naar 30 december 2020
Karin

Wat hebben we genoten van onze VakantieAnders Oud&Nieuw feest. Collage’s gemaakt, familieopstelling gedaan (indrukwekkend en ontroerend), theatersport (wat hebben we gelachen), een groeps ceremonie met de lovetunnel (tot tranen toe geroerd), yoga, djembe, Hangmuziek, dans je vrij, heerlijk gegeten, afgewassen, gelachen, gehuild, getroost, gedanst, oliebollen gegeten, sjamaans kampvuurritueel, samen afgeteld, gehugd, verhalen gedeeld. 50 mensen die elkaar niet allemaal kenden hebben met elkaar verbinding en vriendschap gevonden. Zo mooi hoe iedereen open staat voor contact. Zoveel liefde en warmte gevoeld! Bij Anders hoor je er bij. Carla en Luc…wat was het prachtig. We sluiten deze dagen in ons hart. Tot Anders .
Irene

Ik vond het heel bijzondere dagen. Voor mij onverwacht fijne kerst met veel en prettig aanbod van workshops.
Mijn inzicht is toch loslaten van verwachtingen en open staan voor alle mooie gebeurtenissen en lieve mensen. Alle liefs, Ellie.

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“Lieve Anders mensen, we hebben een heel goed gevoel! Bij mij was dat bij aankomst wel even anders! Ook de kinderen hebben een leuke en fijne tijd gehad. We willen graag weer terug komen! Hartelijke en lieve groet.”
Franka, Danielle en Lisa.

” Luc, Carla en het hele team, dank voor jullie persoonlijke betrokkenheid. Ga zo door en hopelijk tot snel.”
Eline

In een woord Fantastisch!!!
Michel 

Voor mij is Vakantie Anders een plek waar ik mezelf mag openen, waar ik mag vertrouwen en waar mensen mij vertrouwen.
De hart-tot-hart- verbindingen die er ontstaan en er voor elkaar zijn zonder oordeel maken het voor mij mooi.
Ragna.

Welkom, openheid, verbinding, warmte.
Wie zijn wij, wie ben jij, wie ben ik.
Ik voel, ik leef, ik ervaar, wij met elkaar raken een snaar.
De kern, het mag er zijn, het is reuze fijn!
Met liefde Corry.

Van Arie tot Zoey brengen jullie een chemie tot stand die ons samen ongedwongen en vanuit eigen zijn verbinden in een bubbel molecule. De vakantie is anders, wij zijn èèn energie die bloesemt onder een stralende zon. En te rusten gaat onder een wakende maan. Bedankt en tot snel! Liefs Mounir en Melanie.

Ik heb een gezonde leefstijl en let goed op mijn voeding. Leven in het moment is al jaren mijn motto. Waarin ik mezelf steeds verder ontwikkel om geestelijk en lichamelijk zo fit mogelijk te blijven. De workshops van Vakantie Anders afgelopen zomer, sloten hier goed bij aan. Ik heb de hele week aan theatersport meegedaan, waarin in het nu zijn ook erg belangrijk is. Het was een aangename setting, waarin ik veel inspirerende mensen ontmoette om mee van gedachten te wisselen.
Henk

 

 Vakantie Anders heeft me geholpen weer nieuwe avonturen aan te gaan. In de afgelopen zomer ben ik zelfs twee keer
gegaan, zo mooi vind ik het.
Ellen (van de rode eend)

Terugziend op deze week komt er maar een zin bij mij naar boven. Ik heb GELEEFD! Heerlijk.
Liefs Lea.

 “Lieve mensen van VakantieAnders, Dank voor het creeeren van deze fijne en inspirerende plek. Ik heb een geweldige week gehad! Fijne contacten, leuke mensen en ook veel inzichten waar ik de komende tijd meer verder kan. Het was mijn eerste keer ‘anders’, maar zeker niet de laatste. Tot de volgende keer!”
Anneke.

Wat een heerlijk warm bad!
Louise

“Bedankt voor alle liefde, steun, troost en genieten, samen en bij mezelf. Ik ben gezakt en voel me een ander mens. Kwetsbaar en krachtig. Dank voor alle veiligheid die nodig was.”
Liefs Annelies.

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.”
Sara

VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!
Liefs Rob.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.”
Knuffel Else

Ik heb vriendschappen met andere VakantieAnders mensen gekregen. Kerst ben ik samen met mijn kinderen. Oud op nieuw vier ik graag met mijn leeftijdsgenoten. We hebben met elkaar afgesproken samen oud op nieuw bij VakantieAnders te vieren. Ik vind de workshops leuk.
Ga zelfs eerder om mee te doen aan de massagedagen. De klankschalen meditatie op nieuwjaarsdag is heerlijk. Ook een mooie afsluiting van het festival.
Susan

Het OudenNieuwAnders Festival, georganiseerd door Carla en Luc van VakantieAnders… 2 kanjers! Samen met allemaal onbekenden heb ik bijzondere dagen mogen beleven in het verre Drenthe. En dat is best ff spannend vooraf, maar wat een fijne mensen heb ik ontmoet!.. en leuke dingen gedaan ook nog… bijv. djembeles, een natuurwandeling met gids, dansmeditatie, een creatieve worskhop, yogales, klankschalenbad, theatersport, lekker eten, een prachtige vuurceremonie bijgewoond, vuurspuwende mannen bewonderd en onder genot van zelfgemaakte oliebollen & champagne, lekker gedanst tot in de vroege uurtjes! Kortom, ik kan er weer tegenaan!
Deborah

Het waren hele fijne kerstdagen waarin we met een groep fijne mensen veel verschillende dingen hebben gedaan.
Ik ben heerlijk uitgerust, dank je wel! Patricia.

Met Vakantie Anders, Oud en Nieuw Anders gevierd. Samen met zo’n 50 (op organisator Luc Anders na allemaal onbekende) mensen. Dansen, theatersport, muziek, yoga, opstelling, eten, vuurspuwende mannen, meditatie, klank schalen, oliebollen, 2 andere Dorienen, nog meer dans, memorie spelen met Thijs, ontmoetingen, lachen (en huilen), luisteren en Genieten… teveel om op te noemen. Hele bijzondere manier om Oud en Nieuw door te brengen! Iedereen dank!!
Dorien

Dank je wel, Luc en Carla dat jullie dit mogelijk maken dat ik hier zo een geweldig oud en nieuw kan vieren.
Irene

Lieve Carla en Luc, wat was alles weer heerlijk.! Ik heb genoten.
Dank jullie wel ! Marleen,