Reviews

Home / Reviews

Luc en Carla, in de ontmoetingen bij VakantieAnders wordt mij naast alle plezier ook een spiegel voorgehouden en ik ga de confrontatie aan. Mijn lijf protesteert en ik mag daar verdrietig om zijn. Hoe jullie en all co-creators daarmee omgaan is fantastisch. Daar ben ik jullie heel dankbaar voor. Liefs
Janneke

Janneke

Met gelijkgestemden een hele fijne en bijzondere week doorvoelen en meemaken. Je mag compleet jezelf zijn en dat verbind en je gaat open. Het was heel fijn voor mij en mijn dochter.
Yvonne

Yvonne

Deze week was een cadeautje voor mezelf. Tranen hebben gevloeid en ik ga lichter weg dan ik kwam. De opstelling met Luc was een mooie ervaring. Het allerbelangrijkste was voor mij het samenzijn en onthaasten met mijn kinderen, genieten van de natuur en ons verwonderen over al het moois. Ik voel me een rijk mens. Dank voor deze mooie week.
Yrsa

Yrsa

Voor mij is Vakantie Anders een plek waar ik mezelf mag openen, waar ik mag vertrouwen en waar mensen mij vertrouwen. De hart-tot-hart- verbindingen die er ontstaan en er voor elkaar zijn zonder oordeel maken het voor mij mooi.
Ragna

Ragna

Wat was het fijn bij jullie te zijn, deze zomer. Ik denk er geregeld aan terug, met een beetje heimwee. In die week vergat ik een beetje de wereld en hoe hard viel die me toen ik op de terugweg er weer middenin stond. De mensen, de onderwerpen, het heeft iets in gang gebracht, waardoor ik mijn leven en werk opnieuw bezie. Ik ben zonder contactgegevens van de mensen te noteren weg gegaan, maar er zitten er velen blijvend in mijn herinnering Veel dank, voor jullie liefde en gastvrijheid.
Saskia

Saskia

Bedankt VakantieAnders voor het inzicht, de heling en verzachten van blokkades. Met name de workshop van Inge heeft mij geholpen stappen te zetten op een nieuw levenspad. Liefs.
Patricia

Patricia

Welkom, openheid, verbinding, warmte. Wie zijn wij, wie ben jij, wie ben ik. Ik voel, ik leef, ik ervaar, wij met elkaar raken een snaar. De kern, het mag er zijn, het is reuze fijn! Met liefde.
Corry

Corry

Ik heb een hele fijne zomerweek gehad. Dankzij de goede opzet van jullie. Bij het kennismaken zorgde Luc voor een goede eerste verbinding, zo voelde ik me al niet meer helemaal een eilandje tussen de eilandjes. Heerlijk dat er zoveel aanbod van workshops was, met goede docenten (ook heel belangrijk)en tussendoor was er genoeg tijd voor een eigen wandeling of tocht (zoals op woensdag) houden zo. De tent en het matras waren heel fijn. Prachtig werk doen jullie, heel veel succes gewenst, Een warme groet,
Inge

Inge

Van Arie tot Zoey brengen jullie een chemie tot stand die ons samen ongedwongen en vanuit eigen zijn verbinden in een bubbel molecule. De vakantie is anders, wij zijn èèn energie die bloesemt onder een stralende zon. En te rusten gaat onder een wakende maan. Bedankt en tot snel! Liefs
Mounir en Melanie

Mounir en Melanie

Ik heb een gezonde leefstijl en let goed op mijn voeding. Leven in het moment is al jaren mijn motto. Waarin ik mezelf steeds verder ontwikkel om geestelijk en lichamelijk zo fit mogelijk te blijven. De workshops van Vakantie Anders afgelopen zomer, sloten hier goed bij aan. Ik heb de hele week aan theatersport meegedaan, waarin in het nu zijn ook erg belangrijk is. Het was een aangename setting, waarin ik veel inspirerende mensen ontmoette om mee van gedachten te wisselen.
Henk

Henk

k heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet,
Eric

Eric

“Bedank voor weer een heerlijke week. Geweldig om zo een vertrouwd en welkom gevoel te hebben. We hebben ons TOP vermaakt. Elk jaar voelt het weer als een nieuw cadeautje.”
Angelique en Daan

Angelique en Daan

Vakantie Anders heeft me geholpen weer nieuwe avonturen aan te gaan. In de afgelopen zomer ben ik zelfs twee keer gegaan, zo mooi vind ik het.
Ellen

Ellen

Bij Vakantie Anders weet je nooit precies hoe het gaat worden. Het is elke keer weer anders (ha ha). Al is het basis ingrediënt – samen dingen doen – altijd hetzelfde. Wat voor mij het bijzondere aan Vakantie Anders is, is dat ik er zo goed samen met mijn zoon Thijs naar toe kan gaan. Het is een plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Iedereen is er welkom en dat voelt fijn. We kunnen meedoen aan de workshops die bij ons passen en daarnaast kunnen we ons eigen programma inrichten.
Irene

Irene

“Lieve mensen van VakantieAnders, Dank voor het creëren van deze fijne en inspirerende plek. Ik heb een geweldige week gehad! Fijne contacten, leuke mensen en ook veel inzichten waar ik de komende tijd meer verder kan. Het was mijn eerste keer ‘anders’, maar zeker niet de laatste. Tot de volgende keer!”
Anneke

Anneke

Ik heb geen idee hoe lang ik weg ben geweest… 4 dagen geloof ik… Maar het leek een maand, als ik denk aan alle mooie ontmoetingen, ervaringen, lieve opmerkingen, lachsalvo’s, heerlijke dansjes en niet te vergeten, de massages… best way to spend the day… een indrukwekkende minivakantie bij vakantie anders zo aan het einde van een prachtig jaar.
Cindy

Cindy

“Bedankt voor alle liefde, steun, troost en genieten, samen en bij mezelf. Ik ben gezakt en voel me een ander mens. Kwetsbaar en krachtig. Dank voor alle veiligheid die nodig was.” Liefs
Annelies

Annelies

Warmte, geborgenheid, je valt meteen met je neus in de boter! Je maakt gelijk deel uit van de familie, verbinding. Je mag er zijn wie je bent. Dit voelt heerlijk.
Mariska

Mariska

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.”
Sara

Sara

VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug! Liefs
Rob

Rob

Superfijne dagen gehad met zeer lieve mensen, sfeervolle aankleding, zalig vegetarisch eten. Hartelijk dank weer Luc en Carla. Liefs
Myra

Myra

Wat een heerlijke kerstdagen met lieve mensen, aandacht voor elkaar en leuke activiteiten. Ik vind rust en kracht voor het nieuwe jaar. Heel fijn. Liefs
Jacqueline

Jacqueline

Ik heb vriendschappen met andere VakantieAnders mensen gekregen. Kerst ben ik samen met mijn kinderen. Oud op nieuw vier ik graag met mijn leeftijdsgenoten. We hebben met elkaar afgesproken samen oud op nieuw bij VakantieAnders te vieren. Ik vind de workshops leuk. Ga zelfs eerder om mee te doen aan de massagedagen. De klankschalen meditatie op nieuwjaarsdag is heerlijk. Ook een mooie afsluiting van het festival.
Susan

Susan

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel
Else

Else

Wat hebben we genoten van onze VakantieAnders Oud&Nieuw feest. Collage’s gemaakt, familieopstelling gedaan (indrukwekkend en ontroerend), theatersport (wat hebben we gelachen), een groeps ceremonie met de lovetunnel (tot tranen toe geroerd), yoga, djembe, Hangmuziek, dans je vrij, heerlijk gegeten, afgewassen, gelachen, gehuild, getroost, gedanst, oliebollen gegeten, sjamaans kampvuurritueel, samen afgeteld, gehugd, verhalen gedeeld. 50 mensen die elkaar niet allemaal kenden hebben met elkaar verbinding en vriendschap gevonden. Zo mooi hoe iedereen open staat voor contact. Zoveel liefde en warmte gevoeld! Bij Anders hoor je er bij. Carla en Luc…wat was het prachtig. We sluiten deze dagen in ons hart. Tot Anders.
Irene

Irene

Het OudenNieuwAnders Festival, georganiseerd door Carla en Luc van VakantieAnders… 2 kanjers! Samen met allemaal onbekenden heb ik bijzondere dagen mogen beleven in het verre Drenthe. En dat is best ff spannend vooraf, maar wat een fijne mensen heb ik ontmoet!.. en leuke dingen gedaan ook nog… bijv. djembeles, een natuurwandeling met gids, dansmeditatie, een creatieve worskhop, yogales, klankschalenbad, theatersport, lekker eten, een prachtige vuurceremonie bijgewoond, vuurspuwende mannen bewonderd en onder genot van zelfgemaakte oliebollen & champagne, lekker gedanst tot in de vroege uurtjes! Kortom, ik kan er weer tegenaan!
Deborah

Deborah

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.” Liefs
Monique

Monique

Ik heb enorm genoten van het Oud en Nieuw festival van Vakantie Anders -van de ontspannen sfeer en openheid! Heel fijn om in korte tijd zoveel verbinding te ervaren met de mensen die er waren. Het was voor mij heel relaxed en tegelijkertijd was er ruimte voor diepgang in gesprekken en tijdens workshops. En oh ja, we hebben ook heeeerlijk gedanst! Wil je op een laagdrempelige manier in contact komen met jezelf en anderen? Dan is Vakantie Anders een aanrader!
Suzanne

Suzanne

Ik wil jullie erg bedanken voor deze dagen. Ik kom heel erg graag met oud en nieuw omdat ik het erg fijn vind om het oude jaar bewust af te ronden en het nieuwe bewust te starten. En iedere keer als ik hier ben, komt er precies wat ik nodig heb. Het maakt niet uit naar welke workshop of activiteit ik ga of met wie ik spreek, precies dat wat ik mag ontdekken, ontdek ik. Héééél erg bedankt dat jullie dit ieder jaar weer doen. En dat ik mag komen halen en ontvangen.
Irene

Irene

Met Vakantie Anders, Oud en Nieuw Anders gevierd. Samen met zo’n 50 (op organisator Luc Anders na allemaal onbekende) mensen. Dansen, theatersport, muziek, yoga, opstelling, eten, vuurspuwende mannen, meditatie, klank schalen, oliebollen, 2 andere Dorienes, nog meer dans, memorie spelen met Thijs, ontmoetingen, lachen (en huilen), luisteren en Genieten… teveel om op te noemen. Hele bijzondere manier om Oud en Nieuw door te brengen! Iedereen dank!!
Dorien

Dorien

In een woord Fantastisch!!!
Michel

Michel

De workshops en het OudenNieuw feest hebben mij geholpen om het oude jaar goed af te sluiten en mij verbinding warmte, vertrouwen en “feestelijke vrijheid’ gegeven voor het nieuwe jaar.
Anya

Anya

Het waren hele fijne kerstdagen waarin we met een groep fijne mensen veel verschillende dingen hebben gedaan. Ik ben heerlijk uitgerust, dank je wel!
Patricia

Patricia