fbpx

 Feestelijke programma met:

Workshops, activiteiten,

dansfeest, muziek,

stilte ruimte,

vrouwencirkel,

mannencirkel

.ॐ. 

Cacao ceremonie

Een zachte ceremonie met meditatie, muziek, dans en bewegen. Cacao is hét plantmedicijn voor je hart. In de cacaoceremonie wordt het helende effect versterkt door cacao in zijn puurste vorm. Rauwe cacao opent je hart en helpt je te verbinden met jezelf en de ander. Het is een superfood met krachtige ingrediënten zoals serotonine (hét gelukshormoon) en antioxidanten die je immuunsysteem en harttoestand verbeteren. Gedurende deze ceremonie kom je helemaal bij jezelf en ga je zacht de rest van de dag in.

Vuurloop

Een vuurloop is een persoonlijk proces waarin je voor jezelf een belangrijk moment markeert. Een verbintenis met jezelf die je aan wilt gaan.
Het is een proces (deel 1) waarbij je werkt aan iets van jezelf dat je wilt bezegelen met een vuurloop. Het proces kun je afsluiten  (deel 2) met een letterlijke vuurloop, je loopt met blote voeten over het vuur en/of je support een iemand die over het gaat.  Figuurlijk ga je dan door het vuur voor wat voor jou belangrijk is. Dit proces gebeurt onder begeleiding van een gecertificeerde vuurloop trainer Luc Anders. Het gebeurt in groep van 5 – 15 personen.

Djèmbe

Trommelen, ritmes en samenspel. In een opbouwend ritme steeds meer passie en plezier. De energie stijgt en de dansers staan op!  Samen spelen om in een feestelijke stemming te komen te blijven.

En een drumcirkel met zoveel mogelijk trommels, drums en djèmbe’s. Heb je er zelf een, neem hem vooral mee naar dit weekend!  Andere muziekinstrumenten zijn natuurlijk ook welkom.

Mannencirkel

 

Tarot – een andere manier om inzichten te verkrijgen

Kaarten met een gelaagde symboliek, maar ook zonder al te veel kennis kun je er al mooie inzichten uit deze bijzondere kaarten halen. En precies dat wil ik je tijdens de workshop Tarot laten ontdekken. Want zodra je de basis symbolen herkent, ligt een eerste interpretatie op je te wachten. In de workshop vertel ik je ook iets meer over de kaarten zelf. Over de twee sets (grote en kleine Arcana) en hoe je aan de hand van een eenvoudige legging een antwoord op je vraag krijgt.  Ook leuk als opfrisser als je wel eens wat met de Tarot gedaan hebt.

Improvisatie theater

Plezier in improviseren! Je laten uitdagen om lekker in je spel te komen, mogen falen en leren genieten. Speels met serieuze ondertoon. Veilig en vertrouwd. Heel goed om te ontdekken hoe je jouw speelse kant wat meer ruimte kan geven, het relativeert enorm. Deze workshop staat garant voor pret en wellicht een uitdaging aan jezelf. Voor beginners en gevorderden heel goed te doen!

Massage

Even helemaal ontspannen met liefdevolle aanrakingen, om je lichaam te voelen en te signaleren.
Om fijne aandacht aan je body te geven.
Een massage geven en een massage ontvangen in deze workshop, je laten meeslepen op de relax muziek en (weer) ervaren hoe fijn het is om positieve aanrakingen te ervaren.

Creatief schilderen

Meditatief Creatief  SCHILDEREN om je creativiteit te prikkelen. 

Het uitgaanspunt is een plaatje wat je aanspreekt, waarmee jij  je gaat verbinden in een korte meditatie. Het plaatje krijgt een plaats op het papier en de omgeving, landschap of vorm  die jij erom  heen bedenkt vormt uiteindelijk het totale beeld.

 Mocht je weinig of geen ervaring hebben met schilderen en denken dat je weinig fantasie hebt….Je zal versteld staan van wat deze creatieve manier van bezig zijn met je fantasie kan doen…..

Yogales en tosti’s maken tijdens een zomerweek | VakantieAnders

Yoga

Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. De oefeningen (Asana’s) geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. Juist in onze jachtige 21e eeuw is yoga een goede manier om rust en ontspanning toe te laten. Geen wonder dat het de laatste jaren zo populair is.

 

Yogales en tosti’s maken tijdens een zomerweek | VakantieAnders

Helend schrijven

Lekker schrijven wat er in je leeft. Met uitdagende oefeningen je hart laten spreken via je pen.
Schrijven voor jezelf. Je eigen creativiteit aanzetten en delen wat er in je leeft. Delen om een diepere verbinding te maken met elkaar.

 

Yogales en tosti’s maken tijdens een zomerweek | VakantieAnders

Bij het vuur!

In de avond als het feestweekend in volle gang is, we samen hebben gegeten en al een workshops en verrassingen hebben beleefd, start de muziek en kan er worden gedanst! Dan gaat ook het vuur in de vuurtipi branden. Om lekker bij te zitten, kijken, praten en op te warmen. Hoe heerlijk, inspirerend en gezellig.

 

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights