fbpx

Workshopgevers van de zomerweken

 

Amara Diabate

Musiceren doet hij met zijn gevoel. Muziek maken is plezier maken. Hij straalt het uit tijdens zijn lessen, en natuurlijk ook bij zijn eigen optredens. Hij speelt vaak en graag in wisselende groepen. In de zomer is Amara er weer bij. Hij geeft djembé workshops, hij neemt ons mee in die ritmes en de mooie klanken van zijn kora.

Hieke Krijgsman

Hieke Krijgsman is jaren geleden in aanraking gekomen met theatersport en sindsdien heeft het haar niet meer losgelaten. “Het is voor mij een fijne manier om mijn hoofd leeg te maken en vooral veel lol te hebben”. Ze geeft verrassende workshops over deze bevrijdende, uitdagende, creatieve en expressieve manier om eens even los te gaan en uit je comfortzone te stappen.

Nicole Klip

Jezelf beter leren kennen door je intuïtieve weten meer naar voren te halen is haar missie. In haar coachpraktijk doet Nicole dit o.a. met de methode van de Innerlijke Familie. “Elke keer weer prachtig om te zien hoe de scepsis -met poppetjes?!- omslaat in enthousiasme. Luchtig en tegelijkertijd diepgaand, voor mij de ideale combinatie.

Cindy Pittens

Cindy Pittens was afgelopen oud en nieuw voor het eerst bij Vakantie Anders en voelde zich zo thuis dat ze meteen een workshop gaf. Vanuit haar bedrijf CP IMPRO geeft ze improvisatietrainingen en speelt in improvisatievoorstellingen. Ook gebruikt ze improvisatie als ervaringsgericht middel om inzicht te creëren in samenwerking en persoonlijke ontwikkeling.

Stephan Dijkmans

“In de beat of myheart, I follow thechallenge of my life”  Dit wil Stephan graag delen, zijn drum zal hem begeleiden in zijn workshops. Stephan is een lichtwerker met de missie om licht te brengen en een positieve invloed uit te oefenen op de aarde. Hij wordt er gelukkig van als hij iets moois neer kan zetten.

Hugo van der Drift

‘Dance like nobody’s watching’ is het motto van DJ Hugo. Al jarenlang draait hij op festivals en zomerwerken om het leven te vieren.
Bij Vakantie Anders doen we dat op een prachtige plek, buiten in het gras of binnen in een tipi. Laat je hart betoveren door zinderende beats, zwoele klanken en verstillende ritmes. Geniet van dansen in je eentje of samen en voel je hart stromen.

Lieneke Postma

Het leven vieren vanuit haar vrouwelijke kracht en zachtheid, dit typeert Lieneke. In de cursus “de Kunst van Heerlijk leven” leert Lieneke je te spelen met je vrouwelijke en mannelijke energie. Met elementen uit de Tantra & ademwerk. De cursus is serieus, sensueel en speels zoals het leven zelf. 

Wilco Bommeljé

Energiek, speels en creatief. Dat zijn de kwaliteiten die Wilco kort omschrijven. Die kwaliteiten brengt hij ook in de cursus ‘De Kunst van Heerlijk leven’, die hij samen met Lieneke geeft. Daarnaast nodigt hij je gedurende de week uit om mee te doen aan een actieve meditatie: Sacred Earth Meditation.

Hilda van Veen

Hilda-van-Veen-kalligrafie-zomerweken

Hilda en Henk nemen je mee in de flow van Tao Kalligrafie. Hilda is soulhealer en gebruikt de Tao kalligrafieën  in haar praktijk voor hoogsensitieve vrouwen. Het veld van de kalligrafie is zo helend en liefdevol. Een prachtig veld om ons  te verbinden, te openen, te geven en te ontvangen. Het is zo fijn om in de flow van het kalligraferen te komen. Contact te maken met wat er in jou is. En zichtbaar maken wat naar buiten wil komen.

Henk Groot

Henk-groot-kalligrafie-zomerweken

Heerlijk je vakantie creatief maken met kalligraferen.Samen met Hilda laten we je kennismaken met het schrijven van Tao kalligrafie. Dit op een creatieve wijze met o.a. penseel en waterpapier. Het is voor mij een diepgaande manier hoe een geschreven woord bijvoorbeeld “grootste liefde” je de eenheid kan laten ervaren.
“De Tao is niet ver van mij, maar ik ben ver van de Tao”.

Dorine Ariaans

Dorine heeft met haar liefde en passie voor wandelen en de natuur de opleiding tot natuurgids gevolgd. Ze weet veel van planten, bloemen en begroeiingen van verschillende landschappen. Interessant om naar te luisteren. Op de wandeldagen neemt ze ons mee naar verschillende gebieden in Nederland. In de zomer zijn het fraaie natuur belevingswandelingen in de Ardennen.

Majella Bakker

Ik geef vanaf 2012 biodanza les en doe dit met veel enthousiasme. De dans brengt mij  nog steeds veel en ik zie wat het met mensen doet. Dat is prachtig om steeds weer te ervaren.  Mensen komen in beweging, in verbinding met hun lichaam en daarmee met hun gevoel. Deze zomer geef ik een biodanza cursus bij VakantieAnders. Voor mensen die het nog niet kennen en voor mensen die er al ervaring mee hebben en ervan genieten. Allemaal welkom.

Danny Burns

Danny Burns is al sinds zijn kindertijd gefascineerd door meditatie. In zijn volwassen leven heeft hij zich bij verschillende teachers verdiept in Vipassana meditatie. Deze meditatietechniek -afkomstig uit India- zal hij dan ook hanteren in deze workshop. Het is zijn passie om de Vipassana techniek door te geven en te delen met anderen. Danny creëert een prettige omgeving, met aandacht voor hetgeen beginnende als meer gevorderde beoefenaars kunnen tegenkomen, en altijd met humor. Na afloop van de oefeningen is er ruimte om ervaringen te delen. 

Graziella Ricagnoli

Als positief psycholoog helpt Graziella Ricagnoli mensen om te ontrafelen wat het leven voor hen mooi en de moeite waard maakt. Ze helpt je bij het vinden van de beste versie van jezelf door elementen als optimisme, compassie, dankbaarheid en zingeving (weer) een plek te geven in je leven.

Nikita Heller

Sta in je eigen kracht en waarde is het thema van Nikita Heller dat zij in haar workshops en cursus centraal zet. NLP is haar methode om daarmee iets te bewerkstelligen bij anderen. Ze heeft veel leuke en praktische oefeningen om met NLP aan de slag te gaan en je eigen waarde (weer) te vinden.
Nikita is er in augustus.  Born te be legend.

Carla Pleijers

Met haar ‘magische handen’geeft Carla massages. In haar zomerweken workshops en cursussen proef je haar passie voor masseren en neemt ze je enthousiast en geduldig mee in de wereld van massage. Daarnaast geeft ze de massageopleiding van Mazzaze. Je laten raken en aanraken, je eigen lichaamssignalen (h)erkennen. Je hoofd en hart met elkaar verbinden. Dat maakt deze massages uniek.

Luc Uiterwijk

Luc Uiterwijk VakantieAnders

Met een pragmatische insteek gericht op het hier en nu, en zijn intuïtieve kwaliteiten begeleidt Luc de workshops familie opstellingen. Je kunt er een vraag, twijfel of verlangen inbrengen om op te stellen. Luc is doortastend om jouw vraag helder te krijgen zodat het jou zelf nieuwe inzichten geeft. Het verandert wezenlijk iets in jouw systeem,waardoor je weer een volgende stap kunt maken.

3e Chakra VakantieAnders

Workshop VakantieAnders

Klankschalen VakantieAnders

Mandala tekenen VakantieAnders

WhatsApp chat