fbpx

Workshopgevers 

 

Amara Diabate

Musiceren doet hij met zijn gevoel. Muziek maken is plezier maken. Hij straalt het uit tijdens zijn lessen, en natuurlijk ook bij zijn eigen optredens. Hij speelt vaak en graag in wisselende groepen. In de zomer is Amara er weer bij. Hij geeft djembé workshops, hij neemt ons mee in die ritmes en de mooie klanken van zijn kora.

Hieke Krijgsman

Hieke Krijgsman is jaren geleden in aanraking gekomen met theatersport en sindsdien heeft het haar niet meer losgelaten. “Het is voor mij een fijne manier om mijn hoofd leeg te maken en vooral veel lol te hebben”. Ze geeft verrassende workshops over deze bevrijdende, uitdagende, creatieve en expressieve manier om eens even los te gaan en uit je comfortzone te stappen.

Nicole Klip

Jezelf beter leren kennen door je intuïtieve weten meer naar voren te halen is haar missie. In haar coachpraktijk doet Nicole dit o.a. met de methode van de Innerlijke Familie. “Elke keer weer prachtig om te zien hoe de scepsis -met poppetjes?!- omslaat in enthousiasme. Luchtig en tegelijkertijd diepgaand, voor mij de ideale combinatie.

Cindy Pittens

Cindy Pittens is theatersport!  Ze voelt zich thuis in de sfeer van Vakantie Anders en is er deze zomer weer bij. Vanuit haar bedrijf CP IMPRO geeft ze improvisatietrainingen en speelt in improvisatievoorstellingen. Ook gebruikt ze improvisatie als ervaringsgericht middel om inzicht te creëren in samenwerking en persoonlijke ontwikkeling.

Hugo van der Drift

‘Dance like nobody’s watching’ is het motto van DJ Hugo. Al jarenlang draait hij op festivals en zomerwerken om het leven te vieren.
Bij Vakantie Anders doen we dat op een prachtige plek, buiten in het gras of binnen in een tipi. Laat je hart betoveren door zinderende beats, zwoele klanken en verstillende ritmes. Geniet van dansen in je eentje of samen en voel je hart stromen.

Dorine Ariaans

Dorine heeft met haar liefde en passie voor wandelen en de natuur de opleiding tot natuurgids gevolgd. Ze weet veel van planten, bloemen en begroeiingen van verschillende landschappen. Interessant om naar te luisteren. Op de wandeldagen neemt ze ons mee naar verschillende gebieden in Nederland. In de zomer zijn het fraaie natuur belevingswandelingen in de Ardennen.

Judith Grob

Judith is een veelzijdige vrouw met een passie voor zang, muziek en yoga. Ze gaat verschillende yoga workshops geven om lekker in je lijf te zitten. Judith houdt van de combinatie van klank en beweging. Workshops heartsongs en mantra zingen vindt ze heel bevrijdend en in haar enthousiasme neemt ze je mee.

Jellie Pijpers

Jellie schrijft op filosofische, openhartige en intelligente wijze over haar eigen pad en visie om te leven en te werken vanuit de waardecirkel. Prachtige, diepgaande interviews met boeiende mannen en vrouwen zorgen ervoor dat jij je niet langer alleen voelt staan in jouw zoektocht naar je waarde en zingeving. Zij verheldert hoe je de mannelijke en vrouwelijke energie kunt raadplegen, toepassen en integreren om te komen tot jouw unieke creatieve zelf waardoor je eigen-waarde groeit.

Wilma Verhoeven

Wilma Verhoeven is ervaringsdeskundige op vele levensterreinen; dit heeft haar gebracht naar de puurste en beste versie van zichzelf.  Ze vindt het fijn om in de nazomer van haar leven haar kennis en kunde met zoveel mogelijk mensen te delen.  Haar talent is om rationele beslissingen te herleiden tot de overtuigingen die je meedraagt vanuit het familiesysteem. Daarnaast werkt ze met de Tzolkin/Mayakalender, een eeuwenoud kompas voor groei en creatie. Met tevens ruim twintig jaar ervaring in image building kan ze jou adviseren hoe je de beste versie van jezelf tevoorschijn haalt!  

Majella Bakker

  Ik geef vanaf 2012 biodanza les en doe dit met veel enthousiasme. De dans brengt mij  nog steeds veel en ik zie wat het met mensen doet. Dat is prachtig om steeds weer te ervaren.  Mensen komen in beweging, in verbinding met hun lichaam en daarmee met hun gevoel. Deze zomer geef ik een biodanza cursus bij VakantieAnders. Voor mensen die het nog niet kennen en voor mensen die er al ervaring mee hebben en ervan genieten. Allemaal welkom.

Sabine Bruin

Sabine kijkt graag naar de onderstroom bij haar klanten. Ze is gegrepen door de magie van organisatieopstellingen en opstellingen in het algemeen. Haar motto is: “ik laat je graag versteld staan van jezelf”. Wanneer mensen verrast zijn over zichzelf, kunnen ze oude patronen achter zich laten. Vanuit haar bedrijf “Dat is de Vraag!” helpt ze ondernemers menselijk zakendoen. Warme verbinding, oprechte interesse in de ander en betrokkenheid zijn belangrijke waardes in alles wat ze doet.

Danny Burns

Danny Burns is al sinds zijn kindertijd gefascineerd door meditatie. In zijn volwassen leven heeft hij zich bij verschillende teachers verdiept in Vipassana meditatie. Deze meditatietechniek -afkomstig uit India- zal hij dan ook hanteren in deze workshop. Het is zijn passie om de Vipassana techniek door te geven en te delen met anderen. Danny creëert een prettige omgeving, met aandacht voor hetgeen beginnende als meer gevorderde beoefenaars kunnen tegenkomen, en altijd met humor. Na afloop van de oefeningen is er ruimte om ervaringen te delen. 

Rianne Dijkman

Met veel enthousiasme ondersteunt en inspireert ze al jaren ouders die een betere band met hun kind willen en als mens willen groeien in het ouderschap. Vanuit haar visie dat we geboren zijn om met plezier samen te leven zoekt ze samen met gezinnen naar een liefdevolle verbinding in vrijheid. 

Luc Uiterwijk

Luc Uiterwijk VakantieAnders

Met een pragmatische insteek gericht op het hier en nu, en zijn intuïtieve kwaliteiten begeleidt Luc de workshops familie opstellingen. Je kunt er een vraag, twijfel of verlangen inbrengen om op te stellen. Luc is doortastend om jouw vraag helder te krijgen zodat het jou zelf nieuwe inzichten geeft. Het verandert wezenlijk iets in jouw systeem,waardoor je weer een volgende stap kunt maken.

Carla Pleijers

Met haar ‘magische handen’geeft Carla massages. In haar zomerweken workshops en cursussen proef je haar passie voor masseren en neemt ze je enthousiast en geduldig mee in de wereld van massage. Daarnaast geeft ze de massageopleiding van Mazzaze. Je laten raken en aanraken, je eigen lichaamssignalen (h)erkennen. Je hoofd en hart met elkaar verbinden. Dat maakt deze massages uniek.

3e Chakra VakantieAnders

Workshop VakantieAnders

Klankschalen VakantieAnders

Mandala tekenen VakantieAnders

WhatsApp chat