fbpx

Luc en Carla VakantieAnders

 

Luc Uiterwijk is de oprichter van vakantieAnders. In 1993 is hij begonnen met een zomerweek in de Ardennen met workshops en andere activiteiten. ‘Het ontmoetingsaspect van onze zomerweken is er al sinds de eerste dag.  De jaren erna groeiden de zomerweken snel naar wel 10 weken. Wat mijzelf altijd gedreven heeft om zo’n plek te creëren is de vrijbuiter in mij. Heerlijk buiten zijn in de natuur en genieten van spontane gebeurtenissen en mensen iets meegeven van wat ik waardevol vind: jezelf kunnen zijn. Bedoeld of onbedoeld, velen nemen iets blijvends mee naar huis: inzichten, energie, nieuwe keuzes en (nieuwe) vriendschappen. Mijn specialiteiten, die ik aanbied tijdens de weken en weekenden, zijn NLP, meditatie/geleide fantasie en familieopstellingen’.

 


Carla Uiterwijk – Pleijers
‘Met het ontmoeten van Luc kwam VakantieAnders in mijn leven. Ik ben er naar toe gegaan en steeds meer betrokken geraakt en heb er mijn interesse voor massage ontdekt.  In de jaren dat ik betrokken ben is mijn rol veranderd en doe ik o.a. de coördinatie van het gehele volwassenenprogramma. Daarin ontmoet ik alle workshopgevers, soms al lang voordat ze bij de zomerweken aankomen. Ik geniet van de ontmoetingen. Veel verschillende mensen en allemaal bijzonder. Er ontstaan warme en waardevolle contacten en vriendschappen.


Samen met Luc geef ik vorm aan VakantieAnders, we zijn een team, we doen het samen met allebei onze eigen kwaliteiten. Onze kinderen zijn ook nauw betrokken, elk kind op zijn/haar eigen manier. Ze zijn er elk jaar bij en ook zij genieten.  Voor mij is Luc VakantieAnders. Hij maakt het mogelijk, hij heeft de drive om er elke keer weer voor te gaan. Ik bewonder dat enorm in hem en ben er trots op dat ik naast hem sta!

Verified by MonsterInsights