fbpx

TAO

Tao betekent ‘de natuurlijke weg’. En zeg nou zelf… wat is er nu fijner tijdens een vakantie in mooie natuur dan jouw eigen natuurlijke weg te onderzoeken?

De Tao spoort ons aan onze innerlijke kracht aan te boren en te ontwikkelen. Healing Tao is een uniek en praktisch systeem voor zelfheling en zelfontwikkeling, gebaseerd op oude taoïstische tradities. Healing Tao is een proces waarin je op een ontspannen manier tot een harmonische integratie van je fysieke, mentale, emotionele en spirituele leven komt.

Tijdens de cursus bij Vakantie Anders werken we aan de gezondheid van ons lichaam en geest door de natuur in te schakelen. De vijf traditionele elementen uit de Chinese gezondheidsleer –metaal, water, hout, vuur en aarde- gaan we opzoeken en inzetten voor heling en vitalisering van onze organen. En niet te vergeten de –misschien wel meest effectieve meditatie uit de taoïstische traditie- innerlijke glimlach. Een heel lichaam dat van binnen en van buiten glimlacht…dat is pas vakantie! Al met werken we aan:

Meer energie en vitaliteit…

Sterker mentaal en emotioneel evenwicht…

Meer ontspanning en uitbreiding van zelfbewustzijn…

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights