fbpx

Wat houdt numerologie in?

Numerologie werd al eeuwen geleden toegepast en is nog steeds actueel. Grote wijsgeren uit het verleden wisten al dat elk getal een eigen vibratie heeft en hoe die getallen uw leven beïnvloeden.

Een numerologie lijkt op een horoscoop maar dan via een geheel rekenkundig systeem uitgewerkt. Numerologie is naar mijn inziens overzichtelijker en praktischer.

Numerologie VakantieAndersNiemand krijgt zomaar een naam en wordt toevallig op een bepaalde datum geboren. De geboortedatum geeft inzicht met welke missie uw Geest naar de aarde is gekomen. De namen geven helderheid op welke wijze je deze uitdaging kunt uitvoeren.

Aan de hand van je geboortedatum en de volledige voor – en achternamen kan berekend worden welke kenmerken je karakter vertoont, welke krachten je ter beschikking staan, welke lessen er tijdens je leven geleerd zullen moeten worden en hoe je je energie op een betere manier kunt inzetten. Ook kan van elk levensjaar de richting van de energie worden bepaald, zodat je in ieder geval rekening kunt houden met wat voor soort problemen je in aanraking komt.
Aan de hand van wat je in de praktijk meemaakt, kun je dan gemakkelijker bepalen hoe je het beste kunt reageren als problemen zich voordoen. Je kunt inzicht krijgen in processen waar je misschien reeds een vaag vermoeden van had en een antwoord op de vraag waarom bepaalde dingen in je leven zoveel moeite kosten. Het kan ook zijn dat de talenten, waar je in potentie over beschikt, nog niet volledig tot hun recht komen. De numerologie geeft ook hierin duidelijkheid.

Ieder cijfer en getal heeft zijn eigen betekenis:

  1. zelfstandigheid, leiding geven, inventief, initiatief, nieuwe start
  2. samenleven, verbinden, vrede, harmonie, tact, spirituele ontwikkeling
  3. gevoel, expressie, levensvreugde, creativiteit, communicatie
  4. werken, logisch handelen, discipline, vormgeving, de juiste maat
  5. vrijheid, lucht, onafhankelijkheid, reizen, risico’s durven nemen, veranderingen
  6. verantwoordelijkheden, dienstbaarheid, familie, relaties (liefdesrelaties), sociale, (vriendschappelijke), innerlijke harmonie
  7. introspectie, wijsheid, bezinning, rust, innerlijke spirituele ontwikkeling, studie
  8. materie, zakelijk, organiseren, macht
  9. overgave, loslaten, inspiratie, educatie, vertellen, groepen

11, 22 en 33 spiritueel bewustzijn, mediamieke begaafdheden, genezende energie

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights