fbpx

Dreamtime Healing


Hoe heerlijk is het om jezelf neer te vleien op een matje. En dan een dreamtime healing te mogen ontvangen. Je bent in een ruimte met lekkere geuren, kaarslichtjes aan en zachte geluiden. Je installeert je onder een warm dekentje met je hoofd op een kussen en je ligt te wachten op wat komen gaat.

Dan word je in een meditatie meegenomen naar een plek waar het heel zacht, warm en ontspannen is. Een bodycheck langs je lijf om elk deel van je lichaam aandacht te geven en ontspannen mee te nemen naar die warme, zachte plek.

Daar zijn geluiden en klanken, daar is het goed toeven en soms hoor je vogels, de zee of mooi gezang. Dat is elke keer weer anders. Met klankschalen, oceandrum, rainstick en andere instrumenten wordt je meegenomen naar een vredige wereld waar het altijd fijn. Af en toe zijn er ook ontmoetingen met mensen die je lang niet gezien hebt, of er komt iemand naar je toe, die je iets vertelt of geeft. Het kan allemaal.
Hoe ontspannen kan het zijn en misschien val je wel in slaap… Dromen worden beleefd, misschien komen ze wel uit. Het ontspannen reizen heeft een helende werking. Even los van alles.
Dan neemt de stem je weer mee, terug naar hier en nu! Langzaam kom je bij en weer in de echte wereld van het moment.
En wellicht geniet je nog een poos na van je dreamtime healing.

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights