fbpx

In 2023 is VakantieAnders er 30 jaar!

Dat gaan we vieren! Met feest, workshops, activiteiten en ander leuks!
We nodigen je uit om het jubileum te vieren, omdat we het graag samen doen! Gedeeld geluk is dubbel geluk!

Anders-on-tour   op  12 februari in Nijmegen

Een improvisatietheatermiddag

Op deze zondagmiddag in Nijmegen gaan we samen plezier maken, ontdekken  en elkaar ontmoeten op een inspirerende en verrassende wijze.
Cindy Pittens geeft een improvisatie theater workshop om lekker vrij te spelen.
De toegang is gratis.

Anders-on-tour   op  19 maart in Amersfoort

Dansen met 5 ritmes

Op deze zondagmiddag in Amersfoort is er tijd voor ontmoeten, plezier en inspiratie. Nieuwe mensen leren kennen en bekende mensen weer ontmoeten. En we gaan dansen! 
Hieke krijgsman nodigt je uit om lekker te dansen/bewegen op heerlijke, afwisselende muziek. De sessie is geïnspireerd op de 5Ritmes. Hierbij volgen verschillende muziekstijlen elkaar op. Al dansend maken we een soort ‘reis’ in onszelf.

Het is een eenvoudige, maar diepgaande bewegingsvorm waardoor je in je lichaam landt en je energie gaat stromen. Het kan je helpen heelheid, creativiteit en verbinding in je leven te bewerkstelligen. Er zijn geen vaste danspassen of choreografie, je danst zoals jij het voelt op dat moment.

Deze bijeenkomst is voor iedereen die van dansen, muziek en beweging houdt. Ervaring is onbelangrijk. Iedereen kan dansen. Het enige dat nodig is, is een veilige omgeving en je bereidheid te bewegen.

We dansen op blote voeten. We praten niet tijdens het dansen. Trek makkelijke kleding aan (laagjes).

Toegang is gratis.

13 – 14 mei

Jubileum Feest Weekend

Het is Feest!
Met workshops, samen eten, heerlijk dansen, kampvuur en hele leuke mensen. Nieuwe en bekende mensen om te ontmoeten en te leren kennen. Een weekend boordevol workshops en ervaringen met gezelligheid en ontdekkingen zoals dat altijd gaat in de sfeer van Anders!

Op zaterdag middag beginnen we, eerst maak je na aankomst je slaapplek in orde en daarna is er een opening waarin je alle anderen al ontmoet. Aansluitend een workshop ronde met keuze uit een inspirerende of uitdagende workshops zoals yoga, massage, tarot, cacao ceremonie, klankschalen, mantra zingen, droomwerk, schilderen, familieopstellingen….
Voor de kinderen is er een eigen programma met boogschieten, bosactiviteiten, djembe of creatieve workshops.

Na het diner is er ’s avonds het jubileumfeest met heerlijke muziek om te dansen, te genieten en je uit te leven. In de vuurtipi brandt een vuurtje en de bar gaat open!

Op zondagochtend staat het ontbijt voor je klaar en is er een verrassend ochtendprogramma, dat we nog niet verklappen. Na de lunch sluiten we het feestweekend af met een grote drumcirkel.

Tijd: Zaterdag 13 mei 14 uur – zondag 14 mei 15 uur
Verblijf in je eigen tent of kampeermiddel op de camping in Odoorn in Drenthe
Meedoen aan workshops naar keuze
Drie maaltijden: diner, ontbijt en lunch zijn inbegrepen

Deelname €125
kinderen tot en met 17 jaar €95

Zomerweken 15 juli – 26 augustus

In elke zomerweek iets speciaals om de feestvreugde van 30 jaar VakantieAnders te voelen en ervaren. Het 30-jaar Anders feest van vrijdagavond tot zondagmiddag. Een bijzonder kampeerweekend vol ontmoetingen, workshops, dans, heerlijk eten, gezelligheid, muziek en feest!

De start van ons 30-jaar-Anders-jaar was op de nieuwjaarsreceptie op 8 januari.

Op deze zondagmiddag in Amersfoort hebben we het jubileum 30 jaar Anders geopend. Met ontmoetingen, verhalen nieuwe en bekenede mensen ontmoeten en proosten we op dit nieuwe jaar .

Elke van Balkom heeft een mooi lied geschreven en gezongen ter ere van dit jubileum.