fbpx

Oud & Nieuw
van 2023 naar 2024

Om eens anders Oud en Nieuw te vieren.

S‏amen het oude jaar loslaten
en het nieuwe jaar verwelkomen

Wil jij ook het oude jaar Anders samen met anderen afsluiten met ook tijd voor jezelf? Met tijd om stil te staan bij wat er was, wat er is en wat er misschien komt?  Dé plek om te zijn omdat je hier al heel snel een gevoel van thuis komen ervaart.

Bovendien kun je meedoen aan de workshops die jou aanspreken.
Voor singles en voor stellen, voor mannen en voor vrouwen, voor jong en oud, voor nieuwe en bekende ‘Anders mensen’! Voor de kinderen van 4-12 jaar is er een eigen programma.

Voor iedereen die zin heeft in leuke ongedwongen gezellige jaarwisseling!

Nieuwe mensen leren kennen en elkaar ècht ontmoeten om in verbinding een bijzondere jaarwisseling te vieren. In alle vrijheid jezelf zijn en genieten van wat er allemaal is. Met fraaie ontmoetingen, heerlijke maaltijden, aantrekkelijke workshops, afwisselende activiteiten, mooie rituelen en een feest op oudejaarsavond met dans en muziek!

 

De workshops :

schilderen  –   geweldloze communicatie  –  massage  –  familieopstellingen – listen to your heart – tarot  –  cacaoceremonie –  tantra verlangen en grenzen – schrijven  –  dreamtime healing  –  vuurloop –  oudjaarsavond ritueel  –  OudenNieuwfeest  –  dans met DJ.

“Ik heb genoten van het festival omdat het heel gemoedelijk is, een heel fijne sfeer waarin veel mogelijk is. Tof dat je tot op het laatste moment zelf kunt kiezen waaraan je wel of niet wilt meedoen. Fijne locatie midden in de natuur, dat is ook genieten.”
Anton

Oud en nieuw
Hoe fijn is het om te zijn waar je helemaal jezelf kan en mag zijn. Waar je je zo welkom voelt en samen met oude en nieuwe bekende het nieuwe jaar in mag proosten dansen en zingen. Voor mij is Oud en nieuw bij vakantie Anders de mooiste afsluiting en begin van een nieuw jaar.

Petra

Na een vuur ceremonie op oudjaarsavond, een toost op het nieuwe jaar lekker dansend het nieuwe jaar in. Als ik dans voel ik me vrij, uit mijn hoofd en uit mijn lijf. Genieten van het moment en mooie ontmoetingen, heerlijk!
Merian

Co-creatie

Er is plaats voor enthousiaste mensen die het fijn vinden om erbij te zijn en hun bijdrage te leveren.
Dat kan in de keuken, in het kinderprogramma, workshops geven of achter de schermen. 
Kies dat wat bij jou past.

 

Locatie en prijs

Het Oud en Nieuw festival is in Meeuwenveen, een mooie accommodatie in Havelte (Drenthe).
Data 30 december (14.00 uur) tot 1 januari 2024 (14.00 uur)
Deelname € 295  Dit is inclusief alle maaltijden, workshops, overnachtingen en oud-nieuwfeest.
Kinderen tot en met 12 jaar € 195

Wil je er langer bij zijn, dat kan!
Boek het tegelijk en ontvang een leuke korting.

Kerst + Massagedagen  € 795
Kerst + Massagedagen + Oud & Nieuw € 995
Massagedagen + Oud & Nieuw € 625

Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights