fbpx

Massage in je zomervakantie

Een zomer massage cursus bij de zomerweken VakantieAnders.
Een hele week lang massage workshops in de ochtenden. Elkaar masseren door geven en ontvangen. Leren,genieten en ontspannen.

In de middagen andere workshops naar keuze. Zoals bijvoorbeeld yoga, dans, familieopstellingen, djembe, pantoum schrijven en meer.
Gelijkgestemden ontmoeten, kamperen op een mooie camping in de natuur en alle maaltijden worden verzorgd.
Het zijn week programma’s van zaterdag tot zaterdag.

In  juli en augustus 2024.

Massage retreat

In het Mazzaze massage retreat stap je binnen in een wereld van totale ontspanning en ontdek je de helende kracht van jouw handen. Leren masseren door te geven en ontvangen. Massage is communicatie zonder woorden, een prachtige manier om contact te maken met jezelf èn de ander.

In alle rust gaan we je begeleiden bij het verkennen van massage-technieken. Om ervan te leren en te genieten. Masseren is aanraken, een krachtige manier om verbinding te maken. Met jezelf en de ander. De massages zijn er in de vorm van workshops. Dans, meditatie en een stilte wandeling staan ook op het programma. En vrije tijd om zelf in te vullen. Al met al een weekend om te ontstressen en helemaal op te laden.

In dit retreat word je ook verwend met gezonde maaltijden en is er een hele ruime tuin om van te genieten of verder te lopen voor een wandeling in de natuur. Een weekend helemaal voor jezelf, on tot rust te komen, nieuwe gelijkgestemde mensen leren kennen en mooie ontmoetingen te hebben.

Het is voor mannen en vrouwen.
Wil je massage technieken leren, meer in verbinding komen met jezelf, je hart openen, of je hoofd, hart en buik meer met elkaar in verbinding brengen, dan is een goed weekend voor jou.

Praktisch
data 10-12 mei 2024
overnachten in een groepsaccommodatie met 1 en 2persoonsslaapkamers, of in je eigen tent, camper of caravan in de tuin
compleet verzorgd met vegetarische maaltijden
locatie In de buurt van Voorthuizen
deelname €455

 

 

Massage jaartraining 2024 en 2025

De jaartraining voor 2024 is volgeboekt. Voor 2025 kun je je nog aanmelden.  De  jaartraining is een unieke combinatie van massage en lichaamswerk. Je komt meer in contact met je lichaam, je hoofd, hart en buik raken beter met  elkaar verbonden. Je gaat jezelf krachtiger en positiever voelen. Deze training is een reis in het genieten van fijne aanrakingen.  De jaartraining is in samenwerking met Mazzaze.
Je leert masseren, en dat leer je beter als je in contact bent met je eigen lichaam.

De jaartraining is een stap in jouw persoonlijke ontwikkeling.
Vijf weekenden met een vaste groep deelnemers om samen op reis te gaan in de wereld van massage. In verbinding zijn met elkaar en samen ontdekken en leren.

Omdat we een heel weekend samen zijn, van vrijdagavond tot zondagmiddag, kom je in een flow waarin verdieping en verbinding is.

Lees meer over  op de jaartraining

Data jaartraining 2024 en 2025

De jaartraining voor 2024 zit vol.
In  januari 2025 start er weer een nieuwe jaartraining. 
Data 17-19 januari | 21-23 maart | 9-11 mei | 26-28 september |7- 9 november 2025.

Massageworkshop voor (gelegenheids)koppels

Massage is aanraken en heel dichtbij.  Je partner masseren is een leuke manier om met elkaar bezig te zijn op een verbindende manier. In vertrouwen geef je je over aan de masseur en ontvang je de massage. Bij het geven van een massage let je goed op hoe dichtbij je kunt komen, je stemt je af op de ander die gemasseerd wordt. In een partnermassage zijn deze grenzen kleiner, je komt dichterbij elkaar, de aanrakingen zijn intiemer.
Aan deze workshop doe je samen mee, de oefeningen en massages doe je met elkaar.
Dat kan je eigen partner zijn of een gelegenheidspartner voor deze dag.

 

 

Je doet samen met jouw (gelegenheids)partner mee aan deze workshop.
Er is plaats voor maximaal 5 koppels. We gebruiken de massagetafels.

Open inschrijving, na aanmelding ontvang je bericht over de eerstvolgende workshop 
Tijd van 10 tot 17 uur
Locatie in Amersfoort in een mooie sfeervolle en royale ruimte.
Prijs €215 per koppel  inclusief hand-out en een gezonde lekkere lunch.

Relax massage dagen in december

Op deze dagen kun je naar hartelust masseren, uitwisselen en zelfs nieuwe vaardigheden leren. Met andere mensen die ook van de massageflow houden om heerlijk te ontspannen tussen de drukte van de feestdagen in. Massages geven en ontvangen, je lichaamssignalen waarnemen en goed voor jezelf en elkaar zorgen.

Naast de massages zijn er de verzorgde gezamenlijke maaltijden en is er tijd voor leuke gesprekken, yoga, een wandeling of lekker dansen.

Aankomst 27 december 2023 om 17 uur.
Einde massage dagen 30 december 2022 om 10.30 uur.
deelname €385 inclusief 3 overnachtingen en alle maaltijden.

Je kunt langer blijven en meedoen aan het OudenNieuwfestival tot en met 1 januari 2023.

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights