fbpx

Massage Weekenden

Wil je graag een weekend met massages doen om heerlijk te ontspannen, je huidhonger te stillen, genieten van fijne aanrakingen in een veilige aangename ontspannen sfeer?
Wil je leren masseren in een veilige omgeving waarin er veel persoonlijke aandacht is en waar je je eigen tempo kunt bepalen? En waar je je eigen persoonlijke ontwikkeling laat groeien. Dan zijn de Mazzaze weekenden ideaal voor jou. Je leert masseren door het doen èn ontvangen.

Dit unieke concept is geschikt als je wilt ontdekken of massage bij je past.
In deze weekenden ga je de verbinding met andere massage liefhebbers aan. Juist omdat de hele groep het hele weekend bij elkaar is kom je in de echte massageflow waarin je veel oefent, leert en uitwisselt met elkaar. Het geeft een waardevolle verdieping.

In een weekend ervaar je de verbinding met anderen

Lees er meer over in het blog ‘Wat als je een compliment niet herkent.’

De massageweekends worden verzorgd door Mazzaze, Carla Pleijers.  Haar deskundige en vooral ook aangename manier van omgang met mensen en het overbrengen van heerlijke massages zorgt voor een weekend met veel ruimte om te genieten.
Zacht, zorg en zalig zijn de peilers van haar opleiding en weekenden

De weekenden zijn verspreid over het gehele jaar,van vrijdagavond tot zondag middag. Je komt dan los van het leven van alle dag en hebt alle ruimte voor de massageflow van het weekend. Je kunt aan een enkel weekend meedoen, of je kiest meerdere weekenden uit die je aanspreken. De sfeer in elk weekend is verbindend, warm en vertrouwd.

De massage opleiding leidt je op tot een allround ontspanningsmassage Mazzaze masseur. De opleiding is opgebouwd uit 9 weekenden, losse module dagen en supervisies. Deze kun je in je eigen tempo volgen. Lees hier meer over de Mazzaze opleiding. 

Data massageweekenden 2023

20-22 januari | 21-23 april | 6-8 oktober | 1-3 december 2023

De weekenden vinden plaats in Havelte.
Alle weekenden zijn van vrijdagavond 19 uur tot zondagmiddag 16.30 uur.
Deelname is € 385 inclusief de massageworkshops, alle maaltijden en twee overnachtingen.

Massageworkshop voor (gelegenheids)koppels

Massage is aanraken en heel dichtbij.  Je partner masseren is een leuke manier om met elkaar bezig te zijn op een verbindende manier. In vertrouwen geef je je over aan de masseur en ontvang je de massage. Bij het geven van een massage let je goed op hoe dichtbij je kunt komen, je stemt je af op de ander die gemasseerd wordt. In een partnermassage zijn deze grenzen kleiner, je komt dichterbij elkaar, de aanrakingen zijn intiemer.
Aan deze workshop doe je samen mee, de oefeningen en massages doe je met elkaar.
Dat kan je eigen partner zijn of een gelegenheidspartner voor deze dag.

Je doet samen met jouw (gelegenheids)partner mee aan deze workshop.
Er is plaats voor maximaal 5 koppels. We gebruiken de massagetafels.

Wanneer nieuwe data voor jaar 2023 volgen
Tijd van 10 tot 17 uur
Locatie in Amersfoort in een mooie sfeervolle en royale ruimte.
Prijs €215 per koppel  inclusief hand-out en een gezonde lekkere lunch.

Massage in je zomervakantie

Een zomer massage cursus bij de zomerweken VakantieAnders.
Een hele week lang massage workshops in de ochtenden en in de middagen andere workshops naar keuze. Zoals bijvoorbeeld yoga, dans, familieopstellingen, djembe, pantoum schrijven en meer.
Gelijkgestemden ontmoeten, kamperen op een mooie camping in de natuur en alle maaltijden worden verzorgd.
Het zijn week programma’s van zaterdag tot zaterdag.

15- 22 juli en 12-19 augustus 2023.

Relax massage dagen in december

Op deze dagen kun je naar hartelust masseren, uitwisselen en zelfs nieuwe vaardigheden leren. Met andere mensen die ook van de massageflow houden om heerlijk te ontspannen tussen de drukte van de feestdagen in. Massages geven en ontvangen, je lichaamssignalen waarnemen en goed voor jezelf en elkaar zorgen.

Naast de massages zijn er de verzorgde gezamenlijke maaltijden en is er tijd voor leuke gesprekken, yoga, een wandeling of lekker dansen.

Aankomst 27 december 2022 om 16 uur.
Einde massage dagen 30 december 2022 om 10.30 uur.
deelname €385 inclusief 3 overnachtingen en alle maaltijden.

Je kunt langer blijven en meedoen aan het OudenNieuwfestival tot en met 1 januari 2023.