fbpx

KerstAnders

Sfeervolle kerst met een aangenaam familiegevoel

Samen deze dagen doorbrengen, aandacht voor de stilte van deze tijd.
Gezelligheid, geborgenheid en veiligheid in deze speciale donkere dagen aan het einde van het jaar.

Elk jaar weer is KerstAnders een mooi evenement, en elk jaar is het fijn om in deze dagen samen met andere gelijkgestemden te zijn mèt ruimte, tijd en aandacht voor jezelf.

Ontmoeten, verbinden en plezier om fijne kerstdagen te beleven.  In deze tijd van het jaar keer je naar binnen en zoek je ook de stilte in jezelf op. We zijn in verbinding met elkaar en respecteren ieder in zijn/haar eigen wensen.

Er zijn workshops om naar keuze aan mee te doen.  Zoals meditatie, klankschalen, dreamtimehealing, pantoum schrijven, schrijfworkshops, familieopstelling, massage, dansmeditatie, NLP, mandala tekenen, moodboard maken. Een frisse wandeling in het nabijgelegen natuurgebied is een aanrader. Volop variatie en afwisseling om jezelf en de ander te ontmoeten.

Praktisch

Het Kerst event vind plaats in Havelte (Drenthe)
Van  23 december 14 uur tot 27 december 14 uur. 

Deelname aan het gehele Kerst event voor € 475
Inclusief 4 overnachtingen, alle maaltijden, deelname aan de workshops èn alle leuke warme ontmoetingen om een fijne kersttijd te beleven.

Er is plaats voor 20 personen 

Wil je langer blijven! Dat kan.
Boek je het tegelijk, dan krijg je een leuke korting.

Combinatie met de relax massage dagen
Deelname € 795  
Data 23 – 30 december 2022

Co-Creatie

Vind je het leuk om mee te helpen met kerst?
In de keuken, achter de schermen of het geven van een workshop?
Stuur ons een berichtje waar je interesse in hebt, dan nemen we contact met je op.

 

 

Wil je de hele periode erbij zijn? Dat kan ook.
Boek het tegelijk en je ontvangt een leuke korting.

Combinatie kerst, relax massage en Oud&Nieuw
Deelname €1035
Data  23 december tot en met 1 januari 2023

Kerst met VakantieAnders

Ik vond het heel bijzondere dagen. Voor mij onverwacht met veel en prettig aanbod van workshops. Mijn inzicht is toch loslaten van verwachtingen en openstaan voor alle mooie gebeurtenissen en lieve mensen.

Elly

Alles was heel relaxed en knus. Alles mag er zijn. Het was een leuk en afwisselend programma met workshops en tijd voor frisse wandelingen in de prachtige natuur in de omgeving. De dreamtime healing, het ligconcert met klankschalen was fantastisch. 

Leny

Heerlijk! Zomaar heengegaan en zomaar erg genoten. Lekker relaxed, gezellig, met serieuze gesprekken en met veel lachen. Fijn om hier te zijn en zeer bedankt voor alles. Wellicht tot in het nieuwe jaar!

Rob

Het was een hele fijne kerst op deze manier. Met een leuke groep mensen, we hebben veel verschillende activiteiten gedaan, ik heb ervan genoten. We werden verwend met heerlijk lekker en gezonde feestmaaltijden. Ik ben heerlijk uitgerust.

Patricia