fbpx

KerstAnders

Sfeervolle kerst met een aangenaam familiegevoel

Is voor veel mensen Kerst ‘The most wonderful time of the year’ voor anderen is het een tijd waar die gevoelens van verdriet, pijn, eenzaamheid en verplichtingen oproepen.

Wij vieren KerstAnders.
We vinden het waardevol om een plek te creëren waar je jezelf mag zijn en samen met anderen gezellige kerstdagen hebt. Zonder verplichtingen, maar met lekker eten, samen zijn, inspirerende workshops en warme ontmoetingen.

Samen deze dagen doorbrengen, aandacht voor de stilte van deze tijd.
Gezelligheid, geborgenheid en veiligheid in deze speciale donkere dagen aan het einde van het jaar. Ontmoeten, verbinden en plezier om fijne kerstdagen te beleven.

Er zijn workshops om naar keuze aan mee te doen.  Zoals meditatie, klankschalen, dreamtimehealing, pantoum schrijven, vuurloop, schrijfworkshops, familieopstelling, massage, dansmeditatie, NLP, mandala tekenen, moodboard maken. Een frisse wandeling in het nabijgelegen natuurgebied is een aanrader.
Volop variatie en afwisseling om jezelf en de ander te ontmoeten.

Praktisch

Het Kerst event vind plaats in Havelte (Drenthe)
Van  23 december 14 uur tot 27 december 14 uur. 

We verblijven in een mooie ruime groepsaccommodatie.
Deelname aan het gehele Kerst event  €525

Inclusief 4 overnachtingen, alle maaltijden, deelname aan de workshops èn alle leuke warme ontmoetingen om een fijne kersttijd te beleven.
Er is plaats voor 20 personen
 

Wil je langer blijven! Dat kan.
Boek je het tegelijk, dan krijg je een leuke korting.

Combinatie met de relax massage dagen
Deelname € 795
Data 23 – 30 december 2023

Co-Creatie

Vind je het leuk om mee te helpen met kerst?
In de keuken, achter de schermen of het geven van een workshop?

Stuur ons een berichtje waar je interesse in hebt, dan nemen we contact met je op.

 

 

Wil je de hele periode erbij zijn? Dat kan ook.
Boek het tegelijk en je ontvangt een leuke korting.

Combinatie kerst, relax massage en Oud&Nieuw
Deelname €995
Data  23 december tot en met 1 januari 2024

Kerst met VakantieAnders

Ik vond het heel bijzondere dagen. Voor mij onverwacht met veel en prettig aanbod van workshops. Mijn inzicht is toch loslaten van verwachtingen en openstaan voor alle mooie gebeurtenissen en lieve mensen.

Elly

Alles was heel relaxed en knus. Alles mag er zijn. Het was een leuk en afwisselend programma met workshops en tijd voor frisse wandelingen in de prachtige natuur in de omgeving. De dreamtime healing, het ligconcert met klankschalen was fantastisch. 

Leny

Heerlijk! Zomaar heengegaan en zomaar erg genoten. Lekker relaxed, gezellig, met serieuze gesprekken en met veel lachen. Fijn om hier te zijn en zeer bedankt voor alles. Wellicht tot in het nieuwe jaar!

Rob

Het was een hele fijne kerst op deze manier. Met een leuke groep mensen, we hebben veel verschillende activiteiten gedaan, ik heb ervan genoten. We werden verwend met heerlijk lekker en gezonde feestmaaltijden. Ik ben heerlijk uitgerust.

Patricia

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights