fbpx

Vuur is magisch, voedend, krachtig, vernietigend en inzichtgevend

 

Kampvuur bij VakantieAndersZitten bij een kampvuur heeft een grote aantrekkingskracht, samen  zitten, de dag door spreken, kijken naar de vlammen en genieten van de warmte.

Magisch

Vuur heeft een magnetische aantrekkingskracht, iets heel oers.   Vuur heeft natuurlijk ook iets beangstigends, het moet onder controle zijn en als dat niet zo en als  het vuur om zich heen grijpt is het gevaarlijk en vernietigend.

Voedend

Vuur is koesterend, verwarmend en voedend, we hebben het nodig om te kunnen leven. De warmte en het licht van de grootste vuurbal aan de hemel is de zon geeft leven op aarde. In het hart van onze aardbol is er magma, ook vuur! Het is aan ieder individu zelf om je eigen vuur in je leven te bepalen. De Griekse godin van het haardvuur, Hestia

Gezellig rond het vuur VakantieAnders

Kracht

Met innerlijk vuur krijg je dingen gedaan, het geeft je kracht om te doen waar je warm voor loopt en wat je graag wilt doen. Je kunt het voelen in je lichaam, in je buik, net boven je 3e chakra. Dat is het energiecentrum en geeft je wilskracht. Vuur staat zo ook voor doen en handelen.

Helderheid

Vuur brengt letterlijk licht en spiritueel gezien verlichting! In de Griekse mythologie stal Prometheus het hemelvuur van de goden en gaf het aan de mensen opdat die zich konden ontwikkelen. Zo staat vuur ook voor kennis en (goddelijke) ontwikkeling.

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights