fbpx

Stel je voor, je gaat op vakantie. Je hebt je plannen gemaakt, je tas ingepakt en je gaat op pad. Alleen of met mensen die je liefhebt. Je hebt er zin in en je hebt een grote glimlach op je gezicht als je in de auto stapt.


Je rijdt je straat uit, je stad uit en rijdt eerst nog over een bekende weg. De zon schijnt, de radio geeft een fijne muziek en je voelt je helemaal op je gemak. Vastbesloten om ook van de reis iets moois te maken. Dan neem je een afslag naar een weg die je niet kent en je kijkt om je heen in deze nieuwe omgeving. Het is er mooi, rustig en groen. Rustig aan vervolg je je weg en na een paar uurtjes besluit om je om even te stoppen voor een kopje koffie/thee met een lekker verwenbroodje.


Leuke mensen

Terwijl je lekker in het zonnetje zit op je parkeerplaatsje voel je een zachte bries om je hoofd, en de warme zon op je huid. Je sluit je ogen en het is net alsof je er al bent… je zet je tent op en kijkt uit over het dal waar je de hele week van kan genieten. De geuren van heerlijke maaltijden komen voorbij en je ziet allemaal andere leuke mensen komen en hun plaatsje zoeken. Tentjes, campers en tipi’s vullen het veld en er staat hier en daar een pipowagen. Je buurvrouw van deze week maakt een praatje en al gauw zitten jullie samen voor de tent met een zalig oranje drankje.


Genieten van wat er is

Oranje, de kleur van het avontuur waar je bent ingestapt, de kleur van gezelligheid en samen delen. En oranje staat voor levenslust. Dat is wat jij wilt deze week, genieten van alles wat er is. Je kijkt op en alles om je heen wordt helemaal oranje, je hoort mensen lachen en ziet mensen dansen op het grasveld met de ondergaande zon. Het is heerlijk, feestelijk en iedereen is opgewekt. Daar zit jij, samen met al die mensen bij het brandende kampvuur in de tipi, na gloeiend van de dans en de ontmoetingen.


Nog onderweg

Een luide toeter van een automobilist brengt je terug naar de parkeerplaats. Je realiseert je dat je er nog niet bent, maar wel bijna. Je bent onderweg naar die fijne plek waar jij vakantie gaat vieren.
Met weer een grote glimlach op je gezicht stap je in je auto en gaat verder, op naar jouw vakantiebestemming! Je bent onderweg naar een mooie plek in de heuvels van Zuid-Limburg waar je een zomerweek vakantie gaat vieren. Om leuke gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

Luidkeels meezingen

Je hoeft niet ver te reizen, je hebt je eigen vervoermiddel bij de hand (trein kan ook!) en die heb je na aankomst eigenlijk nauwelijks nog nodig. Want je gaat voor de rust, de natuur en de ontmoetingen. De workshops die je mag volgen zijn uitdagend, inspirerend en ze geven een verbinding met de andere mensen die er ook een week op vakantie zijn.

Al weken kijk je ernaar uit en nu is het zover, je zit in de auto, je bent er bijna!
De radio in je auto draait een heerlijk lied en luidkeels meezingend vervolg jij je weg, het gaat een heerlijke week worden.

Gaan wij jou ook ontmoeten deze zomer? Kom gerust een week meedoen met een zomerweek van VakantieAnders. Genieten, ontspannen en hele leuke mensen ontmoeten. Echt een week helemaal anders!

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights