fbpx

Het begin van de herfst is voor ons een tijd om terug te kijken op de zomer, evalueren, nagenieten en uitrusten van het intensieve seizoen. En toch ook al snel vooruitkijken naar het najaar en de winter met de feestdagen.

Magazine nummer 15

De magie van de wisselende seizoenen die allemaal hun eigen energie hebben en wat anders aan ons geven en van ons vragen is prachtig. Van buiten naar binnen. In je huis en in je lichaam. Aandacht voor jezelf, reflecteren op wat er was en nu is.
Het buitenleven van de zomer maakt dit jaar langzaamaan plaats voor de kortere dagen, we zijn al voorbij de herfstequinox terwijl er buiten nog zomerse temperaturen zijn. Die sfeer is er ook in dit AndersMagazine, zomerverhalen en herfstgeluk door elkaar heen, het is er allebei. Net zoals buiten in de natuur.

Ik ben door een aantal van onze gasten deze zomer zeer aangenaam verrast met hun verhalen over hun tijd bij ons. Het was voor mij hartverwarmend om te lezen. En ik mag ze allemaal met jullie delen. Dat doe ik natuurlijk heel graag, het is fijn om enthousiaste ervaringen te delen. Met dank aan alle schrijfsters.

Ik ben ook geraakt door het recept van Nils, de gegrilde knolselderij. Ik heb het al geproefd, het is echt verrukkelijk! Een aanrader om jezelf en je gasten te verwennen.

Op naar de feestdagen en de jaartraining

Naast dit en het volgende AndersMagazine bereiden we ons voor op de feestdagen. En op de massage jaartraining van Mazzaze, een transformatie waarmee de weekenden zoals het die waren nu anders worden ingevuld. Met massage, lichaamswerk en nog meer verbinding met elkaar. Wàt heb ik daar zin in.

Laat de herfst en winter maar in volle glorie komen!

Het AndersMagazine kun je hier downloaden.
En het is nog gratis ook!

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights