fbpx

Workshop tarot

Heb jij je altijd wel eens afgevraagd hoe dat nou precies werkt met die tarot kaarten? Dan raden wij je aan om eens een workshop tarot kaarten leggen te volgen bij Vakantie Anders. Wij geven deze workshop op onze spirituele camping in de Ardennen. Hier hebben wij voor onze gasten altijd een zeer uitgebreid programma met workshops klaarstaan. We hebben het dan over workshops die dieper gaan dan wat je normaal gesproken kunt verwachten bij een vakantie. Onze vakanties willen zoveel mogelijk het ontspannen verenigen met een diepere laag. Neem hiervoor gewoon eens een kijkje op onze website.

Wil jij een workshop tarotkaarten leggen doen?

We vinden het heel belangrijk om jou de mogelijkheid te geven een workshop tarotkaarten leggen te volgen. Zo kun je niet alleen jouw kaarten laten leggen en hiermee een inzicht krijgen op jouw leven en toekomst. Je kunt dan ook zelf aan de slag met deze kaarten. Op deze manier heb jij meer inzicht in hoe dat tarot nu precies werkt. Wil je meer weten hierover, of heb je vragen die je graag aan ons wil stellen? Dan raden wij jou aan om gewoon even een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vind je onze contactinformatie, aan de hand waarvan jij jouw vragen aan ons kunt stellen.

Een tarot workshop en meer

We hebben bij Vakantie Anders niet alleen maar een workshop tarotkaarten leggen. We hebben ook andere workshops waar jij de verdieping in je leven mee kunt vinden. Onze tarot workshop, maar ook onze andere workshops, worden gegeven door gepassioneerde mensen die graag voor je aan de slag gaan. We helpen je graag met onze workshops om de diepgang in jezelf te vinden, om een kant aan jezelf te ontdekken die je misschien helemaal nog niet kende. Meer weten? We zitten altijd klaar om jouw vragen voor je te beantwoorden.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights