fbpx

Een exclusieve reis naar Spanje

Voor vrouwen die zin hebben in een hartverwarmende week voor zichzelf

Een zalige inspiratiereis voor body en mind waarin jij alle tijd hebt voor jezelf. Een week om te ontdekken, onderzoeken en herbronnen, waar word jij blij van? Massages, mindfulness oefeningen, schrijfopdrachten, aanrakingen die raken, meditaties, wandelingen in de prachtige omgeving en mooie gesprekken helpen je om te herbronnen, keuzes te maken, op te laden en een thema of vraag verder te onderzoeken. De ervaring leert dat de antwoorden dan vanzelf komen.

In een mooie omgeving

Bovendien verken je een wonderschoon gebied in Catalonië, in het noorden van Spanje. We maken een prachtige tocht door het mystieke Montsant gebergte naar een oud dorpje met adembenemende vergezichten. We slenteren door de straatjes van de eeuwenoude Catalaanse stad Tarragona. En we bezoeken een fabelachtige waterbron in de bergen en wandelen over goed begaanbare mooie wandelpaden langs bergwanden.

Lees het blog mindfull in Siurana

Ont-moeten en ontmoeten!

Ontspannen, genieten, loslaten, ontmoeten en tot rust komen. Heerlijke maaltijden en lekker veel buiten, met tijd voor jezelf, maken het compleet. Om boordevol energie en vol nieuwe inzichten weer naar huis te gaan.

Landhuis in de bergen

Je logeert in een ruim sfeervol landhuis in de bergen bij het stadje Alforja, op een plek die nog nauwelijks ontdekt is door toeristen. Het huis is exclusief van ons en is van alle gemakken voorzien. Het is omgeven door een grote tuin met boomgaard en een zwembad waar je volop van kan genieten.

Praktisch

Deze reis stond gepland voor oktober 2020. Vanwege corona is het nu uitgesteld tot een a=nader te bepalen datum.
Prijs: € 1300 op een zeer royale 2 pers kamer met eigen badkamer of € 1450 voor een grote 1 pers kamer met eigen badkamer.
Inbegrepen: alle maaltijden (uit èn thuis eten), uitstapjes, oefeningen, massages en persoonlijke gesprekken die jou tot je kern brengen.
Bijkomende kosten: vlucht 80-125 euro (Eindhoven-Reus), zakgeld 50 euro

Ga je mee op reis naar deze heerlijke hartverwarmende  verwenweek voor jezelf?

 

“Ik heb 6 heerlijke dagen gehad. Dit had zeker te maken met het gezelschap en het programma. Ik vond de meditatie oefeningen buiten heel fijn”.

“Wat ik mee naar huis neem is vertrouwen op mijn eigen basis/bron, dat brengt ook weer zachtheid”

“Ik denk dat alle persoonlijke lieve aandacht een beetje helpt en toegevoegde waarde heeft”

 

Na aanmelding ontvang je van ons het adres waar we samen komen.

Deze inspiratiereis is een samenwerkingsverband van Mazzaze  en Vakantieanders, Carla Pleijers en Yolande van Wijk, van Inspiratiereizen. Wij zullen jou op deze reis begeleiden. Wij werken beiden vanuit onze missie om mensen in hun eigen kracht te laten komen, om zich bewust te worden van hun potentie en vrede te sluiten met zichzelf.

 

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights