fbpx

Vakantie Anders was voor mij inderdaad Anders, heel Anders dan ik had verwacht. De eerste keer een week tussen mensen waarvan ik dacht totaal geen klik mee zou hebben en / of kunnen krijgen. Ik durf het bijna niet te bekennen maar heb GENOTEN!
Wel was het erg confronterend. Het voelde uiteindelijk als een soort van thuis komen.  Sommige dingen waren in mijn “bubbel” nogal lastig. Maar iedereen die ik in week 5 heb mogen ontmoeten ben ik nu ik thuis ben erg dankbaar voor alle openheid en mooie en vaak relativerende gesprekken! Ik vind het jammer dat ik niet iedereen een beetje beter heb leren kennen, maar 80 man / vrouw plus is best wel veel in een weekje tijd.
Ben blij dat Carla, mij uit m’n bubbeltje heeft durven halen achter de Quest die ik aan het lezen was. En vond het heerlijk de lunch te mogen voorbereiden!

Lieve allemaal, heel erg bedankt!

Jan Woodenshoe.
bubbel van Jan (Small)  kids met doek Jan K (Small)

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights