fbpx

Singles gaan steeds vaker alleen op vakantie blijkt uit onderzoek.

Er wordt gezocht naar plaatsen waar ook andere singles zijn, waar ontmoetingen met gelijkgestemden kunnen plaatsvinden, waar men herkenning vind en waar makkelijk contacten worden gelegd. Singles vinden het doorgaans niet fijn om tussen andere stellen hun vakantie door te brengen, dat zorgt heel makkelijk voor een ongemakkelijk gevoel wat je nu juist niet wilt hebben, zeker niet tijdens je vakantie.

Het maken van contact gaat de een moeiteloos af en de ander is er minder handig in. Samen zijn en samen eten maakt het maken van contact voor iedereen laagdrempelig. Wij bieden de mogelijkheid om mee te doen aan diverse workshops waarin je jezelf en anderen ontmoet. Denk aan workshops als djembe, massage, NLP, familie-opstellingen, tekenen, schilderen, zingen, lichaamswerk, sjamanisme en veel meer…voor iedere wat wils en je kunt mee doen aan wat jij wilt. Zowel binnen als buiten de workshops doe je mooie ontdekkingen en maak je vanalles mee.  In de zomerweken kom je elkaar elke dag op meerdere momenten weer tegen, dat biedt veel mogelijkheden om makkelijk in contact te komen met elkaar. Dat geeft een verbinding waarin je je prettig voelt.

Er ontstaan mooie vriendschappen in de zomerweken, de ene keer alleen voor die week en soms langer. Het gebeurt ook dat men een vriendschap voor het leven vind, al dan niet in een relatie. Trudy heeft een mooi panthoum (tibetaans gedicht) geschreven over vriendschap, het mooiste wat haar is overkomen bij VakantieAnders.

VakantieAnders is al sinds 1993 een hele goede plek om te zijn om ongedwongen leuek contacten te krijgen. Wij nodigen alle singles, met en zonder kinderen om een week mee te komen doen aan ons mooie uitdagende zomerweek programma dat altijd Anders is en vol verrassingen zit!

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights