fbpx

‘De plaats waar mijn dochter naar toe ging in een moeilijke periode in haar leven, en waar ze zo opgeknapt van terugkeerde. Een plek waar ze graag is en waarmee ze zich verbonden voelt. Die sfeer wil ik ook graag even proeven en daarom ben ik hier’.  Wat een mooie woorden aan het begin van deze Fit&FunAndersMiddag. Het was het antwoord van Rietje op de vraag waarom ze hier op deze middag aanwezig is. We zijn er even stil van want de dochter is er ook, zij glimlacht. Anderen zijn er omdat ze zichzelf willen voorstellen of kennis willen maken, of…gewoon genieten van weer een vertrouwde fijne AndersMiddag. Allemaal goed en we zitten gezellig samen in afwachting van wat er komen gaat.

We zijn te gast in het LifeStyleCenter Fit&Fun bij Marjanne en Pauline in Oud-Beijerland, ze hebben ons hartelijk ontvangen en laten trots hun mooie pand zien en vertellen over alle mogelijkheden die hier zijn. En dat zijn er heel wat!

Energie en klanken

Marjanne en Pauline hebben voor de zomer een e-Motion cursus voorbereid, en een element eruit, de e van energie gaan ze met ons doen. De kettlebells en de jumps komen eraan te pas en we ervaren het verschil van voor en na, en wat dat in ons oproept. Zo verschillend bij iedereen, maar duidelijk voelbaar. Ellen gaat verder met geluiden en klanken, sluit naadloos aan op de energie oefeningen van zojuist. We worden zelfs allemaal toegezongen met onze naam! Grappig om die korte  (Jan) en lange namen (Marie-jose) te zingen, het roept elke keer iets anders op en de humor neemt toe.

Massage

Na een drankje en babbel gaan we verder met zachte massageoefeningen. Met de ogen dicht elkaars handen opzoeken en onderzoeken, even stof van het lichaam afkloppen en tenslotte ook nog een rug massage bij je buurvrouw uit de kring. Iedereen staat ervan te genieten! Het is me weer een middagje wel. ‘Het is knap dat je het toch elke keer weer voor elkaar krijgt om zo een fijne sfeer te creëren waarin we op een ontspannen manier mooie momenten beleven’ zegt Dominic. Ik ontvang trots dit compliment.  Het was fijn om  zo samen te zijn.

‘Een middag die smaakt naar meer’ sluit Marjanne af. Daar stem ik mee in.
We gaan elkaar weer ontmoeten in de zomer.

Carla.

 

Het was de Fit&FunAndersMiddag van 31 mei in Oud-Beijerland.
Meer AndersMiddag volgen. De eerstvolgende zal zijn op 8 november in de Orbit in Zeist.

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights