fbpx

Al jaren staan we op de Lotusbeurs, en als we er een keer niet staan valt dat wel op. Dan krijgen we berichten dat we gemist waren op de beurs. Dus dit jaar weer een stand om er te zijn, mensen te ontmoeten en te kunnen vertellen over al het goede van VakantieAnders. We zijn met een leuk team en we hebben er zin in.

Er is veel belangstelling en er zijn enthousiaste reacties, dat is leuk! Voor iedereen. Er zijn ook bekenden, mensen die al eens of vaker bij ons zijn geweest. Allemaal komen ze even langs voor een praatje en ontmoeting. Er worden verhalen vertelt, ervaringen uitgewisseld en afspraken gemaakt over wanneer weer te komen. Daarvoor zijn mogelijkheden genoeg, van mei tot en met augustus!

Wij als standhouders worden ook weer verwend met kleurenthee van Margo en Dettlef, en dat smaakt nog steeds heerlijk. Wellicht doen we in de komende zomer ook weer een theeceremonie samen. Er worden leuke plannen bedacht en besproken. Iemand heeft zin om stemexpressie te komen doen, met Nanda praat ik verder over het kinderteam, Patricia kijkt er nu al naar uit om lekker in haar tentje langs de beek te slapen en Kitty vind het een heerlijk idee dat ze straks 2 weken lang kan aanschuiven om te eten, geen boodschappen, niet koken en toch heel smakelijk kan eten. Paul wil graag met zijn dochter in een yurt slapen.

Kampvuur en sterrenhemel

Later doen Anke en Pim een duit in het zakje dat ze zich weer verheugen op een romantische slapen bij het vuur in een tipi! Jan geeft aan dat hij ook deze zomer graag weer de lunch wil verzorgen en dat hij nu al nadenkt over lekkere lunch ei recepten. Verhalen over het kampvuur, de bar, dansen en de sterrenhemel worden uitgewisseld. De fotoboeken worden ook gretig bekeken en de verhalen stromen verder.
Natuurlijk hebben we ook weer een beursaanbieding, twee zelfs! De mailadressen stromen binnen om een code voor gratis verblijf in een tipi in een zomerweek te krijgen.

Dan komt Rosa voorbij, een jonge dame die ons nog niet kent en helemaal staat te stuiteren van enthousiasme…zo leuk. Later op de dag komt ze nog een keertje langs en wil er nog meer over horen. ‘Tot in de zomer‘, zegt ze bij haar afscheid, ‘ik kom zeker!’. Hoe leuk is dat?

De dag snelt voor bij.
Met dank aan Corjan, Pauline, Louise en Robert!

Verified by MonsterInsights