fbpx

Cursus intuitief schilderen

Wil jij wel eens in contact komen met jezelf? De persoon die je overdag op je werk en in je drukke leven bent uitschakelen en meer tijd doorbrengen met je intuitieve zelf? Dan is een cursus intuitief schilderen natuurlijk een perfecte optie? Je kunt deze cursus doen tijdens een vakantie van Vakantie Anders. We hebben namelijk bij onze spirituele vakanties in de Ardennen een uitgebreid programma aan verschillende cursussen voor je klaarstaan, waarbij je altijd kunt kiezen voor een van onze leuke cursussen. Laat je hierbij leiden door je gevoel. In welke cursus heb jij zelf het meeste zin?

Een intuitief schilderen cursus volgen

Als jij op zoek bent naar een vakantie die anders is dan normaal, dan zit je goed bij ons. We hebben namelijk een vakantie bedacht waarmee je helemaal in contact komt met wie jij zelf bent. Een vakantie waarbij je kennis maakt met fijne mensen, die net als jij even tot zichzelf willen komen. Alle cursussen die wij tijdens onze vakantie geven gaan hier verder op in. Schakel die linkerhelft van je hersens gewoon eens uit en leer te vertrouwen op de rechterkant van je hersens. Aan deze kant vind je het gevoel, je zijn, je wezen. Als je deze los durft te laten bij het schilderen, zonder de analytische linkerkant aan te spreken, dan zul je zien wat voor mooie resultaten dit oplevert.

Schrijf je in voor een vakantie van Vakantie Anders

Bij Vakantie Anders ben je altijd aan het juiste adres voor een vakantie die helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Je hoeft er bij ons niet bang voor te zijn dat je per se een druk programma moet volgen. Al besluit je om helemaal niks te doen en op die manier met je wezen in aanraking te komen, het is allemaal goed bij ons. Maar je mag natuurlijk altijd inschrijven voor een van onze activiteiten, zoals bijvoorbeeld onze intuitief schilderen cursus.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights