fbpx

Cursus djembe

Met Vakantie Anders beleef je een vakantie op een hele andere manier. Wij willen mensen bij elkaar brengen voor een bijzondere ontmoeting, voor ongedwongen contacten en persoonlijke ontwikkeling. Bij onze vakantieweken zijn er altijd vele workshops en cursussen, waarvan je zelf mag betalen of je hier aan mee wil doen of niet. Neem bijvoorbeeld onze cursus djembe. De djembe cursus die wij geven behoort tot de meest populaire cursussen die er gegeven worden. Djembe is dan ook een instrument waar jij je ziel en zaligheid helemaal in kunt leggen.

Een djembe cursus bij Vakantie Anders

We vinden het heel belangrijk om jou de mogelijkheid te bieden jezelf opnieuw te leren kennen. Vandaar ook dat wij onze spirituele vakanties hebben ontwikkeld. Het begon ooit met een enkele vakantieweek in de Ardennen, in 1993. Het succes hiervan liet ons zien dat mensen graag een keer een ander soort vakantie mee willen maken. Een vakantie waarbij ze niet alleen kunnen ontspannen, maar geestelijk ook rijker kunnen worden. We raden je dan ook aan om eens op onze website te kijken om te zien wat jij allemaal kunt verwachten van een vakantie bij Vakantie Anders. We vertellen je hier natuurlijk ook graag meer over, je mag dan ook altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt.

Een ruim aanbod aan cursussen bij Vakantie Anders

Bij Vakantie Anders willen we je een geheel ander soort vakantie aanbieden. Het is een plek waar je echt even helemaal jezelf kunt zijn. Om dit te ondersteunen hebben we een zeer uitgebreid programma aan cursussen voor je klaarstaan. Hierbij leer je niet alleen een nieuwe vaardigheid, maar ook nieuwe mensen kennen. De contacten die je hierbij opdoet neem je dan weer mee naar huis, maar deze kunnen voor altijd bij je blijven. Meer weten of jezelf aanmelden voor een van onze vakanties? Je vindt hier op onze website alle informatie over.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights