fbpx

Cursus biodanza

Ben jij op zoek naar een unieke vakantie waarbij je niet alleen maar heerlijk kunt ontspannen, maar ook met jezelf in contact kunt komen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Vakantie Anders. Wij bieden je een spirituele vakantie in de Ardennen aan, waarbij je een groot aantal verschillende cursussen kunt doen. Een van deze cursussen is een cursus biodanza. Dit is een unieke combinatie van dans, expressie en theater waarbij je jezelf in je puurste vorm kunt uiten. Biodanza is een fantastische vorm van zelfontplooiing, een unieke manier om even het dagelijks leven van je af te schudden.

Een biodanza cursus bij Vakantie Anders

Als jij kiest voor een vakantie bij Vakantie Anders, dan zul je zien dat je hier unieke dingen mee gaat maken. We raden je dan ook van harte aan om eens bij ons te komen kijken om te zien wat wij je allemaal te bieden hebben op het gebied van vakanties. Onze cursus biodanza is een van de populairste cursus die wij geven tijdens onze vakanties. Je zou biodanza ook kunnen omschrijven als de dans van het leven, waarbij je jezelf even helemaal mag laten gaan. Je beweegt hier in een veilige omgeving precies zoals je innerlijk je aangeeft. Laat je belemmeringen even voor wat ze zijn en geniet van onze unieke cursus.

Meer weten over onze biodanza cursus?

Wil jij meer weten over wat we je op het gebied van spirituele ontwikkeling op vakantie allemaal te bieden hebben? Dan mag je hiervoor altijd even een kijkje komen nemen op onze website. Hier vind je een overzicht van wat je allemaal kunt verwachten op een van onze vakanties. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om meer te weten te komen en al je vragen aan ons te stellen.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights