fbpx

Camping voor alleenstaanden

Ben jij een alleenstaande die graag eens op een bijzondere vakantie wil gaan? Een vakantie waarbij je niet alleen bent, maar juist in aanraking komt met bijzondere mensen. Mensen die zoals jij graag andere mensen leren kennen, maar die daarnaast ook open staan om meer te leren kennen over zichzelf. Met Vakantie Anders ben je welkom op een camping voor alleenstaanden, waar een interessant programma aan workshops en cursussen wordt gegeven. Deze zijn allemaal bedoeld om jou in contact te laten komen met wie je zelf echt bent. Daarbij is het natuurlijk vooral een camping voor alleenstaanden waar je een mooie tijd gaat beleven.

Op zoek naar een alleenstaanden camping?

We raden je aan om eens op onze website te kijken naar de mogelijkheden die je op onze camping allemaal hebt. We hebben namelijk een mooi programma voor je klaarstaan, vol met cursussen die je helpen onbekende kanten van jezelf te ontdekken. Je kunt hierbij onder andere kiezen voor een cursus massage, NLP, meditatie, mindfulness en nog veel meer. Allemaal cursussen die je helpen om in contact te komen met je spirituele zelf. Cursussen die je mag volgen als je dat wenst, maar die natuurlijk niet verplicht zijn. Je mag doen wat je wil als je met Vakantie Anders op vakantie bent.

De alleenstaanden camping voor iedereen

We hebben een programma ontwikkeld dat voor iedereen die zijn of haar spirituele kant wil openstellen geschikt is. We raden je dan ook aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen als je hier meer over wil weten. Bij Vakantie Anders gaan we ervoor zorgen dat jij een prachtige vakantie beleeft die je nooit gaat vergeten. Een vakantie waar je gelijkgestemden ontmoet die graag samen met jou een mooie tijd willen beleven. Je vindt onze camping voor alleenstaanden in de Ardennen.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights