fbpx

Feng Shui

https://www.flickr.com/photos/144717694@N07/30919896711Feng Shui betekent Wind en Water
“Qi (energie) drijft op de wind (feng) en verspreidt, maar blijft waar het water (shui) tegenkomt”.

Feng Shui is de meer dan 3000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Het is voor de Chinezen een spiritueel geheel waarin wijsheid en culturele traditie die een harmonieus geheel vormen.

Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting hebben op het welzijn en geluk van de mens en hoe negatieve energie veranderd kan worden in positieve energie en hoe je positieve energie kan versterken.

Een goede Feng Shui opstelling in de woning bevordert de harmonieuze relatie tussen vrouw en man en zorgt voor goede gezondheid en trekt onder andere overvloed aan.
Een goede Feng Shui opstelling in uw kantoor bevordert een goede manier om groeimogelijkheden te scheppen, u zakelijk beter te profileren, klanten aan te trekken en de winsten te vergroten. Tevens zorgt Feng Shui ervoor de werkomgeving positief werkt op uw medewerkers.

Feng Shui pleit om harmonieus te leven met de aardse omgeving en haar energielijnen, zodat er een juiste balans is tussen de natuurkrachten.
Het hoofddoel van Feng Shui is:

  • Goede luchtstroom met hoge Qi en zuurstof in de ruimte
  • Hoge vitaliteit en gezondheid thuis en op werk
  • Balans & harmonie, goede intuïtie en goede beslissingen nemen
  • Goede relaties, liefde en plezier
  • Succes en overvloed

Feng Shui kan de effecten van Yin (vrouwelijk – passief) en Yang (mannelijk – actief) harmoniseren.Zomerweken ArdennenTijdens de week bij Vakantie Anders gaan we aan de slag om de Chi stroming van je huis te verbeteren. We gaan de elementen voelen en ervaren en zodat je deze daarna goed kan inzetten in je huis.
Wat wordt er behandeld in deze week:

  • Wat is Feng Shui
  • Yin en Yang
  • Uitleg over de 5 elementen waarmee binnen de Feng Shui gewerkt wordt
  • Aan de slag met je eigen huis door middel van de plattegrond van je huis. Het is belangrijk om te weten waar de noordkant zit van je huis.

Het resultaat aan het einde van de week is dat je als je uitgerust en met veel ideeën thuis aan de gang kan gaan met Feng Shui in je huis.

Melinda de Hond
www.fengshui-winkel.nl

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights