fbpx

Onze verhalenbundel staat vol met verhalen van mensen die hun vakantie een keer of vaker bij ons hebben doorgebracht. 

“ik vind dat VakantieAnders een heel mooi concept heeft. Voor mij is dit echt dè vakantie. Ze bieden je een mooi pakket aan: leuke, creatieve en spirituele workshops, activiteiten voorr kinderen, er wordt voor je gekookt, je ontmoet gelijkgestemden en je zit in een prachtige omgeving. Het klinkt misschien heel zweverig, maar ik heb het gevoel dat het universum daar een plek creeert waar ik diepe spirituele ervaringen meemaak.”

“Je komt in een soort andere wereld bij VakantieAnders, alsof er een andere energie op die plek hangt. Het is allemaal heel gemoedelijk, je voelt de hectiek van het dagelijkse leven niet en niks moet. Als ik dan terug kom heb ik ook echt even tijd nodig om te schakelen naar de “echte wereld”. Ik vind het een bijzondere plek. Maar dat komt ook door de mensen die er komen, allemaal bewuste en mooie mensen met een eigen verhaal”

“Door de cursussen ben je met persoonlijke dingen van jezelf bezig en je zit in een sfeer van beleven. Iedereen is wel ergens mee bezig, wat je al snel deelt met anderen. De gesprekken krijgen hierdoor al in een vroeg stadium diepgang, terwijl het contact bij andere vakanties heel oppervlakkig kan blijven. Dat vind ik mooi aan Vakantie Anders, dat dat binnen zo’n context ontstaat. De slogan is “voor jezelf mét anderen”, en dat is ook echt zo! “”

“Wat ik altijd wel bijzonder vind, is dat er mensen binnen komen die moe en gefrustreerd zijn en dat je aan het eind van de week ziet dat ze milder en zachter zijn geworden. Er komen veel eenouder gezinnen die bijvoorbeeld hier hun ervaringen kunnen delen. Dit kan via de workshops en cursussen, waarbij ze kunnen werken aan persoonlijke zaken en natuurlijk bij het kampvuur en waar ze thuis weer mee verder kunnen gaan. “

Wil jij ook de verhalen uit deze unieke bundel ontvangen? Dat kan!

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights