fbpx

Wat is Tao Kalligrafie?

 

Tao Kalligrafie

 

Voor velen is Chinese kalligrafie niet alleen een kunstvorm maar ook een meditatieve oefening die gezondheid, geluk en voorspoed in je leven ondersteund.

Tao is de Bron, ook wel genoemd het hoger bewustzijn. Tao Kalligrafie zorgt voor verbinding en verdieping met deze bron waard

oor er groei op alle gebieden van het leven kan ontstaan voor hen die zich in dit veld begeven. Hoe? In de traditionele Chinese geneeskunde gaan ze ervan uit, dat ziekte, gebrek aan succes en vele andere problemen in het leven te wijden zijn aan een blokkade in de energie (Qi) en dat transformatie plaats vindt als we deze blokkade opruimen zodat er een vrije stroom van energie (Qi) kan plaatsvinden. Tao Kalligrafie representeert deze vrije stroom van energie (Qi) door negatieve boodschappen om te zetten in positieve boodschappen die een gevoel van balans en welbevinden creëren. Een gevoel van eenheid.

Tao Kalligrafie schilderijen zijn gemaakt in 1 penseel beweging, in 1 Qi. Qi is energie en de levenskracht die in dit eenheidsschrift verenigd is komt vrij als je ermee werkt. Dit creëert een prachtige harmonie en balans die je kan ervaren als je in dit veld aanwezig bent.

~Tao Kalligrafie is kunst en gaat voorbij kunst. Elke Tao Kalligrafie combineert zichtbare schoonheid met onzichtbare transformatiekracht om mensen te helpen zich af te stemmen met de prachtige kwaliteiten van de Tao~ Dr. Zhi Gang Sha

Tao Kalligrafie