fbpx

Speciaal voor moeders

Voor veel moeders is het al heerlijk als er elke dag voor ze gekookt wordt, dat ze zelf niet in de keuken hoeven te staan, geen boodschappen hoeven te doen en zelfs niet na hoeven te denken wat vandaag weer te eten. Hoe heerlijk is het als dat allemaal voor je geregeld wordt? En zelfs 3x per dag en 7 dagen lang!

Extra tijd voor…

Dit horen wij vaak bij onze zomerweken en we kunnen ons ook helemaal voorstellen hoe fijn dat is. Bovendien heb je extra tijd om even een boekje te lezen, even met je kind te spelen of een gezellig praatje met je buurvrouw of buurman die dat helemaal herkent. Of je doet aan het einde van de middag een workshop samen met je kind, samen dansen, masseren of acrobatiek om maar iets te noemen. Dat Moederdagactie VakantieAndersdoe je toch ook niet elke dag en in je vakantie zou je dat zomaar kunnen doen. Gewoon omdat het er is!

Voel jij het verlangen naar zo een week al opkomen?

Lees dan nog even verder! Want er is nog meer, er zijn elke dag workshops waar je aan mee kunt doen om eens iets nieuws te ervaren. Of om je lekker uit te leven of om een nieuw inzicht te krijgen. En je kind, die gaat lekker meedoen aan het kinderprogramma. Omdat dat ook uitdagend en avontuurlijk is, omdat er veel buiten is en de natuur opgezocht wordt. De natuur is immers rustgevend voor iedereen!
En elke dag kun je zomaar afsluiten bij het kampvuur. Je kind gaat mee of ligt al op een oor, dat kan allebei. Bij de vlammen van het warme vuur ontmoet je andere mensen en zijn er mooie gesprekken, wordt er gelachen of misschien wel gezongen…het kan allemaal.

Speciaal voor alle moeders die hier helemaal zin in hebben is er de MOEDERDAG actie!

Voor moeder en kind samen kun je een hele week mee doen, met alles inclusief en je heerlijk laten verwennen.

Boek nu en doe mee voor slechts 595 euro voor jou en je kind samen!
Vermeld wel bij inschrijving de code -Moederdag
Deze speciale actie is geldig tot dinsdag 15 mei.

Moederdagactie VakantieAnders

Moederdagactie VakantieAnders

Moederdagactie VakantieAnders

Moederdagactie VakantieAnders

Moederdagactie VakantieAnders

Moederdagactie VakantieAnders

Moederdagactie VakantieAnders

Moederdagactie VakantieAnders

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights