fbpx

Ontmoeten

 

Ontmoeten VakantieAndersOntmoeten is iemand tegenkomen en persoonlijk contact hebben of bij elkaar komen en elkaar zien, het brengt je gezelschap. En door anderen te ontmoeten ontmoet je ook jezelf, een groot goed bij VakantieAnders.

Ontmoeten om elkaar beter te leren kennen, en samen te zijn en te genieten. Bij het eten, bij het kampvuur, in de workshops en door samen op bijzondere plek in de natuur te zijn.

Ontmoeten betekent ook met iemand kennismaken en een gesprek voeren. De gesprekken bij VakantieAnders gaan heel vaak gaat het net iets verder dan het dagelijkse gesprek over werk, weer of politiek. Het gaat over jezelf en zaken die je echt raken en belangrijk vind. Het gebeurd nogal eens dat hele persoonlijke zaken al heel snel met elkaar gedeeld worden. Het zijn open gesprekken in alle vrijheid. Maar dat moet niet, het mag. Wat jezelf wilt.

“Door de ontmoetingen bij VakantieAnders ontdek je (weer) hoe creatief, flexibel en blij je kunt zijn. Je ontdekt je grenzen en je mogelijkheden.” (Trudy)

“Ontmoeten bij VakantieAnders betekent voor mij anderen, en daardoor ook mijzelf ècht ontmoeten. En dan het grote ont-moeten wat tijdens VakantieAnders als vanzelf gaat, en dat mij het heerlijke gevoel van van liefde en vrijheid geeft.” (Elsa)

In de armen van VakantieAnders mag je altijd zijn, weet Ron. Lees hier zijn gedicht

 

Verified by MonsterInsights