fbpx

Medicijnwiel maken met Anna Touw

MedicijnwielMedicijnwielen maak je om het evenwicht te herstellen met je zelf en alles om je heen. Wanneer je een deel bent van de natuur is de natuur een deel van jou.

Zomerweken Ardennen

 

 

Medicijnwielen worden ook gebruikt om een bepaalde intentie neer te zetten of om de wijsheid van de verschillende windrichtingen tot je te laten komen.
De elementen in de natuur zijn mijn grootste troost geweest in moeilijke tijden. Het geeft me een enorme verbondenheid met de aarde en de kosmos.

Ik ben naast therapeut ook geïnitieerd sjamanichealer en wil mijn kennis daarin overdragen. Ik neem je graag mee naar je rijke innerlijk om je gevoelens nog beter te leren kennen en te doorgronden.
We gaan de wereld van energieën op een speelse en doeltreffende manier inzetten om geestelijk en lichamelijk in te balans te komen en te blijven.
Tevens kom je in contact met verschillende totemdieren en hun specifieke boodschap voor jou. Je gaat je weer herinneren hoe je eigen kracht, de krachten van de natuur en de krachten uit de andere dimensies op een bewuste manier met alles wat bestaat te verbinden en met respect te gebruiken. Het opnieuw contact maken met een eeuwenoude universele kracht, liefde genaamd.
Anna Touw

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights