fbpx

IMarielle Schenkk Ben GEWELDIG!! is nou niet wat je iedereen om je heen hoort roepen, maar wel hoe we ons allen willen voelen.

Als je emotioneel lekker in je vel zit, dan kan je het beste uit jezelf halen en je dromen waarmaken.

Onze emotionele gezondheid heeft effect op je psychische gezondheid plus ook je hormoonbalans en de hoeveelheid energie die je hebt gedurende de dag.

Om emotioneel sterk en in balans te zijn, is het nodig om je eerst te ontdoen van beperkende blokkades. Dat kan op heel veel verschillende manieren en daarin kies je wat bij jou past.

Nu geloof ik dat er geen wondermiddelen zijn in de vorm van drankjes of pilletjes die ons komen ‘fixen’, maar ik geloof wel in de natuur en haar ondersteunende werking voor ons lichaam en geest.

Uit ervaring heb ik gemerkt hoe krachtig de werking kan zijn van etherische oliën, de weerstand in de essentie van de plant, waarmee hij kan overleven en waar men van oudsher al gebruik van maakt.

Tijdens deze workshop gaan we met behulp van etherische oliën en visualisaties blokkades verwijderen die opgeslagen liggen in jouw Zomerweken Ardennensysteem. Hierbij maken we gebruik van acupressuurpunten in het bovenlichaam, waaronder het hoofd, de nek, armen en buik.

We doorlopen 4 stappen die we afwisselen met een visualisatie.
Stap 1: Losmaken van verbindingen en beperkingen
Stap 2: Zelfvertrouwen boosten
Stap 3: Helderheid en visie
Stap 4: Bescherm jezelf

Aan het einde van de workshop geef ik je (indien gewenst) nog een korte uitleg over hoe je zelf met de oliën van DoTerra aan de slag kunt en hoe je deze met 25% korting kan aanschaffen.
Eventueel kan je een roller aanschaffen met etherische oliën van jouw keuze of een Ik ben Geweldig blend, zodat je gelijk zelf aan de slag kan.

Je neemt zelf een (yoga)matje of vachtje mee, een dekentje en evt warme sloffen en kussentje. Zorg dat je makkelijk zittende kleding aan hebt. Een joggingbroek of iets dergelijks is ideaal. Ook wil je makkelijk bij je buikstreek kunnen komen, dus houdt daar rekening mee.

AromatherapieGifts of nature

We gaan het in deze workshop hebben over hoe jij op een natuurlijke manier jouw medicijnkastje kan vervangen. En dan heb ik het voor namelijk over de producten die je zelf koopt bij drogist, apotheek of tegenwoordig zelfs bij de supermarkt.

Zo normaal is het tegenwoordig om medicatie van de farmaceutische industrie te kopen. Dan kom ik met puur natuur en dan krijg ik de vraag wat er dan precies in de etherische lavendelolie zit. Vraag jij je nu juist af wat er in al die andere middeltjes zit?? Ben jij het ook zat om rommel op je lichaam te smeren en in je lijf te stoppen?

Kom in dezeworkshop horen hoe het anders kan, kom ruiken, proeven en smeren.Ik ga je vertellen over de Home Essential kit van doTerra, de basis oliën die eigenlijk iedereen in huis moet hebben.

Aroma chakra therapieAroma chakra therapie

In je lichaam zijn zeven belangrijke energiecentra aanwezig. Deze staan bekend als Chakra’s.
Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en betekent letterlijk ‘wiel’. Een chakra kan je je daarom voorstellen als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen, of in andere woorden, een ‘draaiend wiel van energie’.
In ons lichaam zijn in feite nog honderden andere van deze energiecentra aanwezig, maar we richten ons nu op de zeven punten die het belangrijkste zijn.
Je kunt de zeven chakra’s op veel verschillende manieren beschrijven. Elk van de zeven ‘draaikolken van energie’ heeft zijn verschillende eigenschappen die bij een bepaald gebied in het lichaam horen.
Om ons leven in balans te houden en niet ziek, depressief, angstig, verdrietig etc. te raken moeten we er voor zorgen dat de chakra’s niet gebroken raken en dat de energie goed door het lichaam kan stromen.
Ik geef je uitleg per chakra hoe je de oliën kan gebruiken en welke oliën het beste werken.
Vervolgens gaan we met de pendel of biotensor jouw chakra’s uitmeten zodat we kunnen zien of deze wel of niet in balans is, onderactief of overactief is.
De olie van jouw voorkeur gaan we inzetten bij de betreffende chakra’s. Eventueel kan je een roller aanschaffen met etherische oliën zodat je na de workshop zelf aan de slag kan.

Je neemt zelf een (yoga)matje of vachtje mee, een dekentje en evt warme sloffen en kussentje. Zorg dat je makkelijk zittende kleding aan hebt. Een joggingbroek of iets dergelijks is ideaal. Ook wil je makkelijk bij je chakra’s kunnen komen, dus houdt daar rekening mee.

Ouder en kind workshop:

Geurende KnuffelstenenGeurende Knuffelstenen

Je gaat een simpele rivier kei een jasje geven van heerlijk zacht merino wol.

D.m.v de techniek natvilten maak jij je eigen creatie. Ik begeleid je stap voor stap door het proces.

De steen is daarna evt te verwarmen ( op de kachel, Au bain marie, in de magnetron) waardoor hij te gebruiken is als mini kruikje of zakwarmer,

Je gaat ieder een eigen steen maken en wat is er nu heerlijker dan dat je elkaar af en toe even helpt met (de stenen) knuffelen 😉

Als jouw steen helemaal klaar is, dan gaan we hem heerlijk laten ruiken met een etherische olie van jouw keuze.

DoTerra

Nu riep ik al vóór de opening van De Zweverige Winkel dat ik etherische oliën ging verkopen, aangezien dat heel goed bij de winkel én bij mij past. Ik wil graag een natuurlijk product uitdragen, een product die eerlijk is met een win-win voor alle partijen. Waarvan je weet dat wat je gebruikt goed is voor jou, maar ook voor de personen die het verbouwen en destilleren.
Nu had ik mij dit ideaal voorgenomen, ga het dan maar eens vinden 😉
Gelukkig heb ik niet lang hoeven te zoeken en heeft de olie min of meer mij gevonden. Afgelopen zomer heb ik op Lorelei kennis gemaakt met Joyce Hellendoorn, oprichter van Lorelei, auteur en Soul Voice teacher. Via haar heb ik DoTerra leren kennen. Inmiddels heb ik een uitgebreide collectie oliën, verzorgingsproducten en supplementen waar ikzelf en mijn gezin allemaal gebruik van maken .
Mijn dochter slaapt heerlijk door de Lavendelolie waarvan ik een druppel op haar verwarmde knuffelsteen doe en verdund met een basisolie onder haar voeten smeer. Zelf vind ik de combinatie van lavendel, peppermint en frankinsence heerlijk om te ontstressen na een dag werken. Of ik gebruik Melaleuca tegen keelpijn en de Digestzen tegen buikpijn, misselijkheid en obstipatie. De toepassingen zijn eindeloos.

Waarom kies je voor doTerra?

DoTerra is de grootste etherische oliën leverancier ter wereld en betekent ‘Gift van de Aarde’. Ze zijn een wetenschapsorganisatie en zijn constant bezig met het onderzoeken, verbeteren en ontwikkelen van nieuwe producten met wetenschappers en artsen. Naast het feit dat doTerra heerlijke en pure olie verkoopt van hoogwaardig kwaliteit, zijn zij een Fairtrade bedrijf. Lokale boeren in de armste gebieden ter wereld, floreren door hun handelsovereenkomst met DoTerra. DoTerra ondersteunt naast de boer en zijn gezin ook de gemeenschap. Ze bouwt scholen, ziekenhuizen en waterputten om het leven, daar waar het al moeilijk genoeg is, een stuk aangenamer te maken. Zelfstandigheid staat daarbij hoog in het vaandel. Je helpt mensen pas echt door ervoor te zorgen dat ze zichzelf kunnen redden.

Even voorstellen
Ik ben Mariëlle Schenk, eigenaresse van De Zweverige Winkel.

Al van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in de natuur, esoterie en spiritualiteit. Nadat ik meerdere intensieve trainingen in bewustwording heb beleefd en ervaren, ben ik mij verder gaan verdiepen in Reiki tot ik na enkele jaren ben opgeleid tot reikimaster. Naast mijn opleiding Maatschappelijk persoonlijk begeleider heb ik ook een HBO opleiding familieopstellingen afgerond. Verder heb ik diverse cursussen gevolgd in o.a. vilten, pendelen/wichelroede, bachbloesems, chakra en edelstenen therapie

Nu mogen de verworven kennis en ervaring samenkomen met mijn creativiteit in De Zweverige Winkel, waar ik advies geef in Aromatherapie, workshops geef in bijv. Jouw Godin boetseren, Familieopstellingen en vrouwen tijdens maanvieringen begeleid dichter bij zichzelf te komen.

Wil je graag meer informatie, stuur mij gerust een bericht op 06-41998983

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights