fbpx

Hoe adem jij?

De adem heeft een wijsheid in zich die je op subtiele wijze het contact met je eigen lichaam laat herstellen. Ademen wordt namelijk beïnvloed door vele factoren, zoals bijvoorbeeld onze fysieke gesteldheid of onze voeding. Ook de invloed van emoties, gedachten en overtuigingen spelen een belangrijke rol in de manier waarop we ademen. Door te luisteren naar deze wijsheid van je ademhaling kun je je eigen leven weer in de hand nemen en je eigen genezing bevorderen.
Margreet van Brugge geeft een cursus waarin je wordt meegenomen in de wijsheid van je eigen adem en je eigen lichaam. Dit doen we doormiddel van ademoefeningen en lichaamsoefeningen.

Margreet van Brugge, Adem en Wandel coach en Massagespecialist.
De passie van Margreet is dat ze je op verschillende manieren het contact met je lichaam laat herstellen. Dit door je meer bewust te laten worden over wat jouw lichaam jou vertelt, hiervoor laat ze je kennismaken met verschillende manieren van hoe jij het contact met je lichaam kunt herstellen.

Zomerweken Ardennen

 

Hoe adem jij? | VakantieAndersVerder gaat ze ook samen met een groep op stap met haar Bosbad wandelingen. Tijdens deze wandeling worden er lichaams- en ademoefeningen gedaan, mediteren we en laten we even de dagelijkse beslommeringen volledig los.
Ademen en klanken maken, een reis door je chakra’s is een korte workshop waarin we samen al klanken makend genieten van de ruimte die we in ons zelf maken.
Kom ervaren wat je lichaam jou allemaal te vertellen heeft en hoe je doormiddel van eenvoudige oefeningen zelf je contact kunt herstellen met je lichaam.
www.praktijk-verbinding.nl

 

Verified by MonsterInsights