Van een sarong tot workshops

Samen met haar zoon ontmoet ik haar live als ze voor de eerste keer naar een zomerweek komt. Online had ik haar al eerder ontmoet. Ik heb een cadeautje voor haar. Op Facebook was Liesbet toen onze 1000e volger. Dat is een presentje waard. Iets waar de kracht van VakantieAnders uit spreekt. Een maskertje voor haar gezicht om te ontspannen, te verwennen en haar echte gezicht te laten zien. En een sarong, altijd handig op een camping én bij de massageworkshops. Ze is er blij mee en zoonlief is trots op zijn mama.

Improvisatietheater

In het tweede jaar dat ze samen komen doet Liesbet mee aan de improvisatie-theatercursus bij Cindy Pittens. Vier ochtenden buiten haar comfortzone stappen, ze gaat de uitdaging aan. En oh wat heeft dat haar veel gebracht, bijvoorbeeld dat ze stralend mag falen. Ze is nu een enthousiast lid van de wekelijkse improvisatie-theaterclub in haar woonplaats.

Schrijfworkshops

Via social media houden we contact. Ik volg haar en zie de veranderingen in haar werk. Ze geeft nu schrijftrainingen en workshops op een hele creatieve manier. Ik vind het interessant en nodig haar uit om tijdens een zomerweek workshops te komen geven. Ze neemt de uitnodiging aan en heeft meteen veel ideeën hoe ze dit vorm gaat geven in een vakantieweek. ‘Best spannend om op deze manier mee te gaan doen aan een zomerweek’ vertelt ze als we de afspraken hebben gemaakt.

Elfjes

Dan zie ik op Instagram een bericht verschijnen met een foto van de sarong met de woorden waar het allemaal mee begon: van een sarong tot schrijfworkshops. Hoe leuk, we volgen elkaar nog steeds. En we schrijven allebei (november)elfjes. Inspirerend, verfrissend en verbindend.
Liesbeth
en ik
we schrijven elfjes
elkaar ontmoet bij ‘Anders’
verbindend.

Add a Comment

Your email address will not be published.