Meer voor mannen!

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Meer voor mannen ….(vrouwen lezen dit voor eigen risico, maar als je er aan begint, lees dan ook door tot het einde)

Vrouwen zie je tegenwoordig overal. Het zijn net auto’s. Vroeger was het overzichtelijk met veel vrijheid en nu komen auto’s overal. Niks mis mee. En zo is het ook met vrouwen.

Vrouwen doen tegenwoordig veel dingen die voorheen vooral door mannen gedaan werden en waar vrouwen voor hebben moeten strijden. Een strijd die nog steeds gevoerd maar is dat nog wel eerlijk?  Het mannenterrein is inmiddels niet meer het mannendomein. Vrouwen die doen wat ze willen voeren die strijd niet want die doen wat ze willen en zo is het ook met strijden. Strijden lijkt iets wat rationeel maar niets is minder waar. Eigenlijk is het een soort omgekeerde empathie waarin aandacht gevraagd wordt met emotie. Een puberteit in de groei en durf naar volwassenheid. 

Zo, het vuurtje is al flink opgestookt. 

Bij VakantieAnders zijn vrouwen altijd in de meerderheid en het wordt tijd dat dat wat meer in balans komt.  Een plek voor zweverigheid dacht je en typisch iets voor vrouwen?

Integendeel, VakantieAnders is bij uitstek een plek om mannen te laten zien in dat wat ze als man ook zijn: mens. De strijd van de vrouw mag ook op haar domein gevoerd worden, de wereld van gevoel, empathie en emotie.  Het is tijd dat dit terrein betreedt en toegelaten wordt in zijn eigen energie. Hier is het bij uitstek een plek voor mannen om te laten zien dat mannen mensen zijn.  De man als mens om samen mee te zijn en samen werken en iet te concurreren.  Hier is het veilig om je empathische en gevoelige kant te laten zien en te tonen dat er naast de vrouw ook plek is voor de man en dat wij daarvoor strijden.

Tijd om weer samen te zijn. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]