fbpx

Het einde van het jaar nadert. December is inmiddels begonnen. De maand van bezinning, kadootjes, warmte en gezelligheid. Maar voor sommige, of misschien veel mensen, een maand met eenzaamheid, pijn en verdriet. Sinds mijn laatste burn out zie ik altijd tegen december op, de kerstboom optuigen, wat gaan we eten, op welke dag zien we onze kinderen en ouders, tussen alle planningen door gewoon werken en het huis een beetje fatsoenlijk houden. Het geeft veel drukte in mijn hoofd, drukte die mij de nodige stress oplevert.

Massage-doe-dag als extra feestdag

Zodra Kerst voorbij is, komt oud en nieuw weer in zicht en begint de oudejaarsavond stress… tenminste.. zo was dit voor mij tot een paar jaar geleden. Toen organiseerde Mazzaze met VakantieAnders tussen het Kerst event en OudenNieuw festival een massage-doe-dag. Heerlijk een dagje masseren en gemasseerd worden. Wàt een welkome ontspanning zo tussen alle feestdrukte!! Op 28 december ‘s avonds arriveren, de 29e mijzelf in ontspanning onder laten dompelen en de 30e zonder stress weer naar huis. Behalve ontspanning in mijn lijf is de totale sfeer van het begin tot het eind zeer ontspannen met ruimte voor mooie en bijzondere verhalen, al dan niet met een drankje bij het vuur.

Ik ben er weer bij, heerlijk ontstressen

Dit jaar wordt deze massage doe-dag weer tussen Kerst en Oud en Nieuw gehouden en ook nu ben ik erbij. Ik zorg dat alles voor Kerst en oudejaarsavond thuis is geregeld, zodat mijn decemberstress uiterlijk op kerstavond stopt en ook niet meer terug komt. Heerlijk even ontstressen tussen 2 drukke december momenten. Ik kijk al uit naar deze heerlijke dagen: mijn december-ontstress moment.

Heb jij ook zin om erbij te zijn op deze massage dag? Meld je dan hier aan.

Ellen.

 

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights