Chaos: de ongetemde man

De wereld raast om ons heen,
we staan ook stil
bij hen die het nodig hebben
bij jezelf en wie je mag zijn.

Daarom JUIST NU deze zomer aandacht voor jezelf. 

Word wakker! De onzekerheid en chaos vraagt NU moed om vanuit de kern van jezelf te beslissen en nieuwe kansen aan te gaan.
Ben je bang en wacht je af? Of voel je angst en neem je dapper actie op wat komen gaat?

Het universum zorgt

‘Het geloof in God’ is voor veel mannen belangrijk en hoewel ik ongelovig ben opgevoed, ben ik inmiddels gedeeld in de inspiratie en houvast die het geven kan, wat ik voor mezelf vertaal: “Het universum zorgt voor ons allen…”
In den beginne was er niets… God schiep mannen én vrouwen, gemaakt naar zijn evenbeeld en laat zich zien via beiden. In ieder mens zit God. God schiep het mannenhart en heeft het in elke (jonge)man geplaatst. Een jongenshart verlangt naar avontuur in zijn zoektocht naar zichzelf…

Avontuur

Ergens onderweg naar volwassenheid verliest hij de zucht naar avontuur en de wereld te ontdekken. Angst houdt een man thuis, want thuis heeft hij alles onder controle…
De ziel wil zich echter niet laten kooien. Zij weet niets van deadlines, doelstellingen, of geld, maar verlangt naar passie, liefde, vrijheid en het leven.
En (diep) van binnen moet de man weten wat hij waard is…
Juist dat maakt het tegenwoordig zo moeilijk voor mannen die geen mannen meer mogen zijn. Hoe sta jij NU in deze tijd en twijfels?

Uitdaging

Reageer vanuit je jongenshart!
Wat was jouw jongensgedachte voor avontuur?
Mail en deel ons jouw gedachten, we zien je reactie graag tegemoet.
Durf jij het aan?

Ispiratie: het boek “de ongetemde man” van John Eldregde
(het geheim van de mannelijke ziel blootgelegd)

Add a Comment

Your email address will not be published.