365 bladzijdes voor het nieuwe jaar

Het leuke in nieuwjaarsdag vind ik het open jaar dat zo voor ons ligt. Een jaar met 365 dagen te gaan om helemaal in te vullen, als de lege bladzijdes van een nieuw boek. Het voelt voor mij telkens weer als een oneindige heerlijke ruimte waar zich vanalles kan ontwikkelen en waarin er heel veel mogelijk is. Een jaar waarin idealen belangrijk zijn

Ik houd van deze dag. Ik vind het heerlijk om mijn huis op te ruimen, met wat weemoed de kerstboom af te tuigen en buiten te leggen en daarna in een fris opgeruimd huis te starten met dit nieuwe jaar. Een dag om het oude jaar achter me te laten, Ik heb de briefjes met wat ik achter wil laten op oudejaarsavond in het vuur gegooid. De goede en mooie herinneringen heb ik meegenomen.

We gaan door met de events

In mijn vers schoongemaakte huis nog lekker een dag mijmeren over hoe de pagina’s van dit jaar in te vullen. Gelukkig is de agenda niet leeg en staan er al heel wat mooie events in die we organiseren. Want daar gaan we mee door, de behoefte om elkaar te ontmoeten is enorm groot. En wij zijn daarin gespecialiseerd. Wij weten heel goed hoe we weekenden en weken moeten vormgeven zodat mensen elkaar ontmoeten. En een fijne tijd hebben. Dat doe we in massage weekenden, zomerweken, wandelingen en de december Anders feest­dagen.

En er komen nieuwe events met persoonlijke ontwikkelingen

Bladzijdes in het nieuwe jaar worden de dat uitgebreid met nieuwe events. Iets met vuur, Portugal reis en transformatie. Wat we doen blijft bestaan. En op andere pagina’s vullen we deze dromen in. Wij weten zeker dat we daarin ook aan verlangens van anderen tegemoet komen.

Misschien wel van die van jou. Als jij ook nieuwe ervaringen wilt opdoen, aan persoonlijke ontwikkeling wilt werken en nieuwe mensen wilt leren kennen.

In de warmte van de zon, en de zon in je hart. Allemaal in dit jaar met heel veel bladzijdes.
We hebben er zin in.
Jij ook?