We maken een verschil

Waarom vind je het AndersMagazine zo leuk? Wat een leuke vraag denk ik dan direct. Ze is een trouwe vriendin, we inspireren elkaar al jarenlang in wat we doen. We zitten samen op een terras met een glaasje wijn en te praten over de dynamische werkweek die we hebben gehad. Ze weet natuurlijk allang dat ik het leuk vind dat we dit Magazine maken. Ik vertel haar er telkens weer over en ze ziet dat ik er blij van wordt.

Drijfveren

Daarom dus, omdat ik er blij van word. Ik voel aangename trillingen in mijn lijf als de ideeën gaan stromen, als de blogs, tips en verhalen vormkrijgen en  binnenkomen. Als we met het blog team in overleg zijn en als we uitwisselen wat we bij het thema vinden passen. ‘Maar waarom wil je dit blad zo graag maken?’ vraagt ze dan ‘Wat wil je ermee bereiken?’ Dat zijn mooie vragen. Wat verder spitten in mijn drijfveren. Daar houd ik wel van.

Herkenningen ervaren

Het idee om het Magazine te maken komt voort uit mijn behoefte om onze verhalen te vertellen! Persoonlijke verhalen geïnspireerd op ervaringen bij VakantieAnders. Daar gaat het over het leven zelf, de pure, krachtige en rauwe kant ervan. Over dalen en pieken over verdriet en geluk, over vreugde en pijn. De herkenning vinden bij elkaar, het er mogen zijn met wat je bent. Elk mens heeft zijn of haar verhaal. En dat maakt elke persoon zo uniek. Het delen van je verhaal voegt wat toe aan de wereld.

VakantieAnders

In het magazine bundelen we deze verhalen. Om ze te delen, om elke lezer iets te geven van waar hij of zij zich in herkent. Of fijn vind om te lezen. Daarmee geven we VakantieAnders ook meer bekendheid, want het is zo uniek wat wij doen. Dus daarom!

De cirkel rond

En ik vind het een mooi creatief proces van samenwerken en produceren. Elke eerste dag van het nieuwe seizoen een nieuwe uitgave. We hebben de lat hoog gelegd, maar het is realistisch. Omdat we het met een team doen kan het. Want samen zijn we groot genoeg en kunnen we verder groeien. Nog meer mensen bereiken en blij-maken. Dat maakt de cirkel rond. Ik word blij, het team is blij en veel meer mensen maken we blij. Daarmee maken we het verschil.

Ze knikt en lacht. ‘Je bent wel zeer gedreven, dat is heel mooi om te zien. En ik geloof in jou. Je voegt samen met je team echt iets toe aan de wereld. Ik kijk uit naar jullie nieuwe magazine’.

Add a Comment

Your email address will not be published.