Wat trek jij vandaag aan?

Zoë Faber is deskundig op het gebied van etherische olie, zij schrijft erover in dit blog.

Hoe ben jij vandaag opgestaan? Met welk gevoel? 
En hoe zou jij je vandaag willen voelen? Wat wil jij aantrekken vandaag? 
En dan heb ik het niet over kleding (alhoewel die ook invloed kunnen hebben hierop).

Wet van de aantrekkingskracht 

Alles bestaat uit trillingen. Jouw gedachten, gevoelens en overtuigingen bepalen jouw energetische frequentie. Hier zullen alleen gelijkwaardige frequenties mee resoneren. Als je iets anders wilt ontvangen, zul je ook iets anders moeten uitzenden. 

Start je dag met een intentie 

Wat wil jij ontvangen? Kortom wat is jouw intentie voor vandaag? 
Als ik mijn dag start met een intentie, heeft dat de gehele dag invloed. Invloed op wat ik zie, hoor en voel. En ook zeker op wat ik energetisch aantrek. Belangrijk is wel om je intentie vanuit je hart te laten komen. De frequentie van je hart werkt vele malen krachtiger dan die van je hoofd. Daarnaast kun je met je hoofd wel iets bedenken, maar zolang je het niet voelt, werkt het niet. 

Het gebeurt ook mij wel eens dat ik een intentie neerzet vanuit mijn hoofd. In de loop van de dag kom ik er dan achter dat ik niet goed afgestemd ben geweest op mijn lijf. Dit zie ik terug in de spiegels die ik op dat moment terugkrijg en de effecten daarvan. Ik neem dan alsnog even de tijd om echt te voelen wat mijn lijf te zeggen heeft en wat er vanuit mijn hart gewenst wordt. 

En nu jij!  

Neem een moment de tijd om met je aandacht naar binnen te gaan, het liefst aan het begin van de dag. 
Stel jezelf de volgende vragen: 
“Wat ervaar ik van binnen? Wat wil ik vandaag ervaren? Hoe wil ik mij vandaag voelen? Met alles wat er is, dus zonder andere gevoelens weg te willen hebben/duwen. Wat wil ik vandaag aantrekken?” 
En wacht tot de antwoorden opkomen vanuit je lijf. Je hoeft het niet te gaan bedenken. 

Extra ondersteuning

Zodra ik mijn intentie van de dag neergezet heb, kies ik intuïtief een etherische olie voor die dag uit. Ik laat mijn lijf er één kiezen. Het fijne van de olie intuïtief kiezen, is dat deze precies ondersteund waar het op dat moment nodig is. 
Zodra ik de olie gekozen heb, doe ik 1 druppel op mijn handpalm en maak ik een kommetje met mijn handen voor mijn gezicht. Tegelijkertijd voel/zie/hoor ik nogmaals mijn intentie. 
Op deze manier veranker in de olie met mijn intentie van die dag. Ik druppel de olie ook op een Flow-sieraad, zodat ik de geur de gehele dag bij mij draag. Elke keer als ik de olie dan weer ruik, wordt mijn systeem herinnerd aan mijn intentie en zal het direct afstemmen op die frequentie. 

Wat is jouw intentie? 

Het is erg leuk om je dag te starten met het delen van een intentie met je partner, je kinderen, je collega’s etc. Eind van de dag kun je hier op terug komen met elkaar. Leuk om weer eens een andere vraag te stellen terwijl je met elkaar aan tafel zit. In plaats van: ‘Wat heb je vandaag gedaan?’, kun je vragen: ‘Wat heb je vandaag ervaren?’ of ‘Wat heb jij naar je toe getrokken vandaag?’ Dit levert vaak heel andere gesprekken op 😉 

Ook kun je elkaar feedback geven op het moment dat je ziet dat de ander iets anders uitzendt, dan dat hij wil aantrekken. Zo kun je er samen mee spelen. Hoe vaker je hiermee speelt, hoe meer bewustzijn er komt op jouw eigen frequenties. Hoe meer je je eigen leven vorm kunt geven zoals jij wilt! 

Add a Comment

Your email address will not be published.