fbpx

Ik ben thuis. Rust uit en luister naar de muziek. Ik ga in gedachten telkens weer terug naar de geweldige feestdagen die nog zo vers  achter ons liggen. De feestdagen waren voor ons drie events achter elkaar met telkens andere groepen Mensen. Van het vijfdaags kerstevent naar drie relaxmassage dagen en het spetterende oud en nieuw festival vol workshops en dansend op het nieuwjaarsfeest. Van 22 december tot en met 1 januari achter elkaar door. In een groepsaccommodatie met allemaal leuke gelijkgestemde mensen. Drie keer opnieuw een nieuwe groep met nieuwe kennismakingen ontmoetingen en andere energie. Met een paar mensen zijn we er van het begin tot het einde geweest dat gaf een extra verbinding met elkaar en maakte nog vertrouwder.

Ik ben nu dus thuis het er komen mooie warme berichtjes binnen. Via WhatsApp of In de mail. Het doet me goed om dit allemaal te lezen. Ik krijg soms kippenvel van wat er gezegd en geschreven wordt, zo mooi en warm.

Erbij horen

Met VakantieAnders organiseren we deze events en het is zeer alle moeite waard! Het is natuurlijk ons werk en ons inkomen is een drijfveer om dit te doen. Maar de andere drijfveren zijn er ook, die zijn groter in de waarde die ze hebben. Want het geeft mensen iets, iets wat belangrijk is in het leven. Erbij horen bijvoorbeeld. Of nieuwe inspiratie ervaringen of inzichten krijgen om mee verder te kunnen. Of gewoon eens wat anders, iets buiten je comfortzone.

Top Kerst

Kerst heeft een beladen sfeer voor veel mensen. De een heeft veel mensen en familie om zich heen om mee samen te zijn en een ander heeft dat niet. Een verlies van partner kan daarin meespelen. Uitgenodigd worden aan een kerstdis vult een deel van de dagen, en het risico van vijfde wiel aan de wagen is voor sommige mensen groot en een akelig idee. Er zijn ook mensen die deze dagen gewoon eens anders willen doorbrengen en nieuwe mensen willen leren kennen.

“Veel dank, ik heb genoten van de activiteiten, de workshops, de heerlijke maaltijden en de vele gesprekken tussendoor.
Het was een fijn gezelschap. Het was voor mij een top Kerst”
schrijft Trudy op een kaart aan mij.

Warm bad

Bij de massage dagen was het een feest van aanrakingen! Natuurlijk veel massages uitwisselen in het geven en ontvangen. Ervaren hoe dat is en wat het met je doet. Je lichaamssignalen waarnemen en daar aandacht voor hebben. Het mag er zijn, het vertelt jou iets. In deze dagen waren we met een hechte groep mensen met een verschil aan massage ervaringen. Het is een veilige plek waar geleerd mag worden, waar je er mag zijn om wie je bent en elk lichaam heeft zijn eigen verlangens.

“Een warm bad waarin me heb mogen wentelen deze dagen”
appt Wilma. Hoe heerlijk toch!

Feestelijke vrijheid

De jaarwisseling vieren we in drie dagen, boordevol workshops, leuke mensen en verzorgde maaltijden waarbij je maar hoeft aan te schuiven. Het thema van deze dagen was ook dit jaar weer loslaten wat je achter je wilt laten en intenties voor het nieuwe jaar creëren. We hebben op oudejaarsavond veel vuur gezien. Letterlijk met het vuur voor de vuurloop. En in de vuurkorf waar briefjes in werden gegooid en waxinelichtjes omheen werden gezet. En figuurlijk het vuur van enthousiasme van energie en zin in het nieuwe jaar.

“Oud en NieuwAnders heeft me geholpen om het oude jaar goed af te sluiten
en mij verbinding, warmte, vertrouwen en ‘feestelijke vrijheid’ gegeven voor het nieuwe jaar”
schrijft Joke die voor het eerst bij ons was.

Ik geniet, ben heel blij dat we het na twee corona jaren weer hebben kunnen oppakken en dat het zo fijn was. Voor ons en alle gasten.
We zijn nu aangekomen in 2023, het jaar waarin we 30jaar VakantieAnders op feestelijke wijze gaan vieren. Ook ik heb zin in dit nieuwe jaar!

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights