Waardevolle vakantiekwartiertjes

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

De vakantiekwartiertjes zijn unieke ontmoetingen. Ze zijn vooral zo leuk omdat ze kort zijn. En efficiënt. En in dat korte moment van een kwartier zijn er mooie, persoonlijke en  waardevolle ontmoetingen. Iets delen met elkaar wat je bezig houdt, luisterend oor, een nieuwe ontdekking, de zon in je hart voelen of een geluksmomentje delen.
Hoe gaat het dan?

We komen via zoom online samen.
Soms ontmoet je een bekende die je misschien al eerder bij het vakantiekwartier hebt ontmoet en soms zijn het allemaal nieuwe mensen. Allebei fijn toch want we zijn blij om je te ontmoeten.

Het voorstellen is kort, je naam en plaats waar je bent en of je al eerder bij VakantieAnders bent geweest. Gewoon even iedereen horen en weten hoe verspreid door het land we er zijn.

Dan doen we een meditatie.
Daarin word je naar iets begeleidt wat jou bezighoudt. Zo zijn we een keer in een luchtballon gestapt en naar een mooie plek gegaan naar je verlangen. We hebben een keer iets ouds weggedaan en er iets nieuws voor in de plaats gezet.
En vandaag zijn we op ontdekkingstocht gegaan. Door de week heen, rustig alle dagen even voorbij laten gaan. En een ontdekking beetgepakt. Deze alle aandacht gegeven en rustig aan gevoeld en de emotie die erbij komt gevoeld. Onderzocht waar je dit zelf in jouw lichaam voelt. Het was een innerlijke reisje voor ieder van ons.

We hebben allemaal onze eigen persoonlijke ontdekking vastgehouden, gevoeld en daarna met elkaar gedeeld. Het waren intense ervaringen. Fijn om te delen, er woorden aan te geven. Het is een inspiratiemoment voor jezelf. Waar je je voordeel mee kunt doen.


Afwisseling
Elke keer delen we een ervaring. Kan zijn uit de mediatie, of we doen een oefening of schrijven we een verhaal of gedicht. Elke keer net een beetje anders! Zo blijft het verrassend.

Na het kwartier ronden we af en als je een vraag hebt of nog even zin hebt in een praatje blijf je nog en maken we daar ook tijd voor.

Deze vakantiekwartiertjes zijn waardevol.
Elke keer weer.
Ze zijn er twee keer per week, telkens op andere momenten. Die vind je bij de activiteiten op deze website.
Of in de appgroep waar je je voor kunt aanmelden.

Doe jij ook een keer mee?
We ontmoeten je graag!

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

Add a Comment

Your email address will not be published.