Vervuld Ondernemen vanuit je Essentie. Sleutels tot geluk!

Plan in je vakantie voor je vervuld ondernemerschap en gelukkig leven. Lukte het nooit om een heerlijke, herbronnende vakantie te hebben, als ondernemer, voor jezelf en je zaak? Omwille van kids die de hele tijd aandacht vragen? Geen ruimte in je hoofd? Of meer nog, geen structuur hoe dat goed aan te pakken?

Geen excuses deze zomer!
Kies voor natuurlijk, kies voor je essentie én kies voor luxe:

  • De luxe van tijd voor jezelf en je zaak
  • De luxe van voeten onder tafel. Eten wordt voor je klaargemaakt. Heerlijk!
  • De luxe van een programma voor de kids, zodat je kids na een dag of twee nauwelijks nog weg te plukken zijn van het samen spelen met andere kids en jij helemaal je eigen ding kan doen. Zalig!

Met deze cursus, speciaal gericht op ondernemers, ga je zo véél meer ontspannen en vanuit je essentie in je zaak kunnen staan. Het is vernieuwend en verrijkend. Het stelt je in staat méér dan ooit jezelf te zijn, en je expertise op een erg goede manier neer te zetten.

Wat ondernemers zeggen over deze cursus:

  • Zo heb ik er nog nooit naar gekeken. Het stelt me in staat om echt te ondernemen en mijn volle potentieel te benutten.
  • Dit is veel eenvoudiger. Het gaat recht naar de essentie.
  • Wat een super leuke manier van plannen. Ik bruis van de energie en ik weet nu ook hoe dat zo te houden!

Je zaak heeft je toewijding nodig. Vaak hebben we geleerd om iets te bereiken via hard werken, véél uren, jezelf pushen, jezelf bewijzen. Jezelf uitbuiten, als het ware, net als wat we als maatschappij met de aarde doen.

Vele zelfstandigen maken veel te veel uren en dan nog is het krap qua financiële instroom. Andere ondernemers hebben klanten, voldoende inkomen, maar willen eigenlijk iets anders. Ze zijn niet meer blij met hun zaak, maar doen verder omdat ze niet weten hoe anders. . Ze missen de vrijheid, het gevoel van ‘leven’ wat er vroeger wél was.

Voel je het al?

Kostbare levensenergie, flow en plezier lekken weg.

Terwijl het heel anders kan.

Stel je voor: je leeft vanuit je kernverlangens je leven en je zaak. Vanuit rust, overvloed, spelen, plezier, voldoening, vervulling, ontspannen, verbinding, inspiratie, … Deze verlangens geven je leven invulling. Ze zijn leidraad in je keuzes en intentie.

Tegelijkertijd leer je je expertise véél slimmer inzetten en maak je een plan zodat klanten, die echt bij je passen,  je veel gemakkelijker vanzelf bellen.

Je vertrekt vanuit vanuit natuurlijke principes. Samen met de nodige kennis en een helpende strategie heb je volop inspiratie om je zaak echt duurzaam op de kaart te zetten. Zo kan je zelf  vervullend ondernemen én met je legacy iets waardevols achterlaat voor alle, grote en kleine, kinderen van de wereld.

Lijkt je dat wat?

Ik droom alvast van een groep van 15 tot 30 leuke ondernemers, die van 3 tot 10 augustus 2024 samen komen bij Vakantie Anders, en elkaar, met mijn know-how, inspireren tot verrassend en sprankelend vervullend ondernemen.

Doe je mee?

De weg naar een vervullend resultaat is altijd een vervullend pad. Er is immers geen gelukkig einde aan een ongelukkig pad. Kies dus van bij de start voor vervulling!

Inge Ketels

Add a Comment

Your email address will not be published.