Verlangen naar warmte in je lijf.

Stel je voor: Buiten is de temperatuur onder, of rond het vriespunt, de wind giert om het huis, je neus kleurt rood zodra je je hoofd buiten de deur steekt en koude rillingen lopen over je rug. Genoeg redenen om te verlangen naar warmte in je lijf…

Warmte boost

Een Hot Stone massage leent zich uitstekend om je lijf eens even een warmte boost te geven. Warmte laat je spieren ontspannen en hierdoor voel je je weer beter in je vel. De stenen worden van te voren opgewarmd in heet water en worden tijdens de behandeling verdeeld over je hele lijf. De warmte van de Hot Stones trekt langzaam je lichaam in en verspreidt zich door je hele lijf. Je spieren ontspannen en je dommelt een beetje in. Na verloop van tijd worden de stenen zacht masserend voorzichtig van je lijf gehaald. Je lijf is van top tot teen heerlijk warm en ontspannen. De kou buiten ben je totaal vergeten.

Hotstone massage afspraak

In mijn praktijk komt Stephanie in de wintermaanden minstens 2 keer een HotStone massage boekt. De kou maakt haar spieren stram en stijf, dus zodra er winterse temperaturen voorspeld worden, belt zij mij op om zo snel mogelijk een HotStone massage te boeken. Vlak voor de afspraak komt ze al met een stralend gezicht binnen, wetende hoe zij zich na de massage zal voelen.

Ontspannen en vertragen

De basalt stenen liggen te wachten en 1 voor 1 haal ik ze uit de bak met warm water. Verdeel de stenen met zorg over haar lijf en ik voel dat de warmte van de stenen ook mijn lijf in begint te trekken. Ik bedek haar met warme doeken, zodat de stenen niet onnodig afkoelen. Ik zie Stephanie steeds meer ontspannen en hoor haar ademhaling steeds meer vertragen en dieper worden. Na verloop van tijd masseer ik haar lijf langzaam met de nog steeds warme stenen.

Dromerig

Nadat de massage geëindigd is kijkt Stephanie mij dromerig aan en verzucht dat het best langer had mogen duren. Ze voelt zich heerlijk warm en super ontspannen. Ze besluit na thuiskomst lekker haar bed in te duiken om de warmte in haar lijf zolang mogelijk vast te houden en zo nog lang na te kunnen genieten van de massage. Dit is ook de reden dat ze een Hotstone massage altijd in de avond boekt. Ze vertrekt met een nog grotere glimlach dan waar ze mee kwam.

De volgende ochtend krijg ik een hartverwarmend appje: “Ik heb vannacht heerlijk geslapen, dank je wel en ik kijk alweer uit naar de volgende HotStone massage!”.